Είχαν διαρρήξει τα περίπτερα σε Κόρινθο, Ξυλόκαστρο και άλλες περιοχές της Πελοποννήσου

07 Aug 2017
670 times

Πλούσια λεία σε μετρητά και προϊόντα καπνού είχε αποκομίσει μια σπείρα διαρρηκτών που έκαναν...

περιοδεία σε διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας, της Κορινθίας και της Ηλείας με αποκλειστικό σκοπό τις διαρρήξεις περιπτέρων! Από τις πέντε κλοπές και δυο απόπειρες που διέπραξαν, υπολογίζεται ότι η λεία τους ξεπερνά τα 49.000 ευρώ.

Χρειάστηκε να συνεργαστούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας και Κορίνθου μαζί με συναδέλφους τους από τα τμήματα Τριφυλίας, Γαργαλιάνων, Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης και Ζαχάρως, για να εξιχνιαστεί η δράση των κακοποιών και να συλληφθούν σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας δυο από αυτούς, ένας 28χρονος Έλληνας και ένας 25χρονος Αλβανός, ενώ αναζητούνται ακόμη δυο Αλβανοί, ένας 27χρονος και ένας ανήλικος.

Από τις 22 Μαΐου ως την περασμένη Παρασκευή, οι δράστες είχαν διαρρήξει πέντε περίπτερα σε χωριό του Δήμου Τριφυλίας, την Κυπαρισσία, την Κόρινθο, το Ξυλόκαστρο  και την Ζαχάρω, και αποπειράθηκαν να διαρρήξουν άλλα δύο στην Κυπαρισσία και το Ξυλόκαστρο. Στην κατοχή του 28χρονου και του 25χρονου βρέθηκαν τα διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποιούσαν, τα οποία κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, ο οποίος άσκησε δίωξη στους και τους αναζητούμενους συνεργούς τους για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή. Η Ασφάλεια Καλαμάτας συνεχίζει την προανάκριση για να διαλευκάνει πλήρως τη δράση της συμμορίας.

Rate this item
(0 votes)

 Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Κόρινθο

 

Korinthostv Νέα

Νεκρή χελώνα καρέτα-καρέτα στην παραλία Καλάμια στην Κόρινθο

Νεκρή χελώνα καρέτα-καρέτα στην παρ...

17 August 2017

Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα - καρέτα εντοπίστηκε νεκρή απογευματινές ώρες σήμερα, από στελέχη της...

Έκκληση του Προέδρου Τοπικής Κοινότητας Αγίου Βασιλείου Παναγιώτη Παρασκευά - Κάνετε οικονομία στο νερό, θα γίνονται διακοπές υδροδότησης

Έκκληση του Προέδρου Τοπικής Κοινότ...

17 August 2017

Έκκληση του Προέδρου Τοπικής Κοινότητας Αγίου Βασιλείου Παναγιώτη Παρασκευά στους κατοίκους του χωριού, "Κάνετε οικονομία στο νερό, γίνονται διακοπές...