Αχαϊα: Καταδίωξη ληστών στην Ε.Ο. Πατρών - Τριπόλεως

05 Dec 2017
118 times

Απόπειρα ληστείας σε βάρος ηλικιωμένων, έγινε αργά το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή Πάος Αχαΐας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η αστυνομία καταδίωξε τους δράστες στην Ε.Ο. Πατρών - Τριπόλεως έχοντας στήσει μπλόκα σε Χαλανδρίτσα, Φαραί και άλλα σημεία της διαδρομής, χωρίς όμως αποτέλεσμα. 

Ωστόσο οι αστυνομικοί έχουν καταφέρει να συγκρατήσουν τα στοιχεία του οχήματός τους και να βρίσκονται πολύ κοντά στην ταυτοποίησή τους. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι τρεις άνδρες προσπάθησαν να κλέψουν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι με την μέθοδο της απασχόλησης. Κάποιοι όμως γείτονες τους κατάλαβαν ειδοποίησαν την Αστυνομία και έτσι οι δράστες αποχώρησαν τρέχοντας και επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο.

Η καταδίωξή τους απο περιπολικά της Αστυνομίας ξεκίνησε σχεδόν αμέσως και σε όλο σχεδόν το μήκος της Ε.Ο. Πατρών - Τριπόλεως. Όμως περίπου στο ύψος του φράγματος, τα ίχνη τους χάθηκαν.

Πηγή: tempo24.news

Rate this item
(0 votes)
KorinthosTV

Το ειδησεογραφικό κανάλι της Κορινθίας - Στείλετε το δικό σας μήνυμα στο [email protected] - https://www.facebook.com/Korinthostv/ 

Website: korinthostv.gr

 Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Κόρινθο

 

Korinthostv Νέα

Σ.Δ.Π.Κορινθίας: Πάλι οι διαιτητές ευθύνονται για όλα…

Σ.Δ.Π.Κορινθίας: Πάλι οι διαιτητές ...

11 December 2017

Τα ίδια Παντελάκι μου, τα ίδια Παντελή μου…….

Κόρινθος: Υποτροφίες σε 30 φοιτητές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από το Ίδρυμα "Νικολάου Θεοδώρου" (video)

Κόρινθος: Υποτροφίες σε 30 φοιτητές...

11 December 2017

Απονομή υποτροφιών του Ιδρύματος Νικολάου Θεοδώρου σε φοιτητές και φοιτήτριες ανώτερων και ανωτατων σχολών.