Ο ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ αναδείχθηκε Πρωταθλητής Κορινθίας για την περίοδο 2016 – 2017 (video)

08 May 2017
814 times

Ο ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ αναδείχθηκε Πρωταθλητής Κορινθίας για την περίοδο 2016 – 2017 στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας ΕΠΣ Κορινθίας.

Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ είναι οι δύο ομάδες που υποβιβάζονται και του χρόνου θα αγωνίζονται στην Β΄ Κατηγορία Κορινθίας.
Η Αγωνία για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΣΣΟΥ θα συνεχιστεί για λίγες Κυριακές ακόμα αφού θα περιμένει την πορεία του ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ για να μάθει σε ποιο πρωτάθλημα θα αγωνίζεται του Χρόνου.
Εαν το ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ παραμείνει στην Γ΄ Εθνική ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ θα παραμείνει και αυτός στην Α΄ Κατηγορία κάτι που είναι και το ποιο πιθανό σενάριο.
Εαν όμως υποβιβαστεί το ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ θα υποβιβαστεί και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ και του χρόνου θα αγωνίζεται στην Β΄ Κατηγορία Κορινθίας. 

Rate this item
(0 votes)
KorinthosTV

Το ειδησεογραφικό κανάλι της Κορινθίας - Στείλετε το δικό σας μήνυμα στο [email protected] - https://www.facebook.com/Korinthostv/ 

Website: korinthostv.gr

 Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Κόρινθο

 

Korinthostv Νέα

Μηνιαίοι λογαριασμοί και τέλος στο «έναντι» με ηλεκτρονικούς λογαριασμούς

Μηνιαίοι λογαριασμοί και τέλος στο ...

23 November 2017

Η καθιέρωση το 2018 μηνιαίων λογαριασμών ρεύματος και βεβαίως η κατάργηση του «έναντι» θα είναι το...

Γιώργος Μουρούτσος: Eίμαι Αντιδήμαρχος "άνευ χαρτοφυλακίου" (video)

Γιώργος Μουρούτσος: Eίμαι Αντιδήμαρ...

23 November 2017

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Κορινθίων κ. Γιώργος Μουρούτσος με αφορμή την αφαίρεση των αρμοδιοτήτων του  από τον Δήμαρχο Κορινθίων, ανέφερε μεταξύ άλλων,