Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση του 43χρονου

15 Jun 2017
2061 times

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση του 43χρονου Γιώργου Φιλιππάκη τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το βράδυ της Δευτέρας. 

Ο καρδιοχειρουργός εμφανίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης μόνος του στο Α.Τ Ομονοίας αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που τον οδήγησαν στο να εξαφανιστεί. 

Η μητέρα του η οποία μεγαλώνει το παιδί του στη Ρόδο μίλησε στο protothema.gr λίγα λεπτά από τη στιγμή που πληροφορήθηκε τα ευχάριστα νέα. «Τέλος καλό όλα καλά. Ευτυχώς είναι καλά από ό,τι έμαθα, δεν έχω μιλήσει ακόμη μαζί του. Ευτυχώς εμφανίστηκε ο γιος μου και έβαλε τέλος στην αγωνία όλων μας. Το παιδί του μένει με εμένα εδώ στην Ρόδο, επειδή και η νύφη μου είναι γιατρός και κάνουν πολλά ταξίδια. Περιμένουμε να δούμε γιατί μας έβαλε σε τέτοια αγωνία, που ήταν αυτές τις ημέρες και πως βρέθηκε στην Αθήνα. Το θετικό είναι ότι είναι ζωντανός, όλα τα άλλα θα τα βρούμε», είπε συγκινημένη.

Για την ώρα παραμένουν αναπάντητα τα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί από το γεγονός ότι το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο επί της Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα, στο ύψος της Ακράτας, στην άκρη του δρόμου και με αναμμένα τα αλάρμ.

Όπως είχε αποκαλύψει την Πέμπτη η μητέρα του μιλώντας στο protothema.gr ο 43χρονος καρδιοχειρουργός τους είχε ενημερώσει ότι θα πήγαινε στην Ρόδο. «Θα ερχόταν σε εμάς. Δεν ξέρω πως βρέθηκε στην Ακράτα» δήλωνε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον ερωτήματα δημιουργεί το γεγονός ότι το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε στην Ακράτα και ο ίδιος πήγε το μεσημέρι της Πέμπτης λίγο μετά τις 12 στο Α.Τ Ομόνοιας.

Για την εξαφάνισή του 43χρονου γιατρού είχε εκδοθεί silver alert. 

Rate this item
(1 Vote)

 Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Κόρινθο

 

Korinthostv Νέα

6ο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων Πελοποννήσου

6ο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων Πελοπονν...

29 June 2017

Την Κυριακή 30-7-2017 στο αισθητικό δάσος του Σαραντάπηχου του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης και από τις...

Το «έκαψαν» στην Κόρινθο έως το πρωί με τον Γιάννη Καψάλη, Γιώτα Γρίβα και Γιάννη Νταβέλη η Επισκευαστές αυτοκίνητων Νομός Κορινθίας (video - φώτο)

Το «έκαψαν» στην Κόρινθο έως το πρω...

29 June 2017

Χαμός στην Κόρινθο στην περιοχή προαστιακού, χόρευαν ασταμάτητα μέχρι το πρωί πάνω από 2,500 παρευρισκόμενοι στον χορό του Συλλόγου Επισκευαστών Αυτοκινήτων του Νομού Κορινθίας παραμονή...