Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου στο πλευρό των σεισμοπαθών του Πλωμαρίου και των γύρω περιοχών

17 Jun 2017
297 times

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης προς τους δοκιμαζόμενους από τον σεισμό κατοίκους του Πλωμαρίου και των γύρω χωριών,

κινήθηκε άμεσα ώστε να τους υποστηρίξει με είδη πρώτης ανάγκης.  Για τον λόγο αυτό, η αποσταγματοποιία ανέλαβε την πρωτοβουλία να προσφέρει στους πληγέντες, καθώς και στις δυνάμεις διάσωσης που επιχειρούν στην περιοχή, 8.000lt εμφιαλωμένο νερό και τρόφιμα άμεσης κατανάλωσης.

Επίσης η εταιρία βρίσκεται σε διαρκή συνεννόηση με τις τοπικές αρχές της περιοχής, προκειμένου να συνδράμει στην άμεση ανακούφιση των πληγέντων.

Βεβαιώνουμε ότι οι άνθρωποί μας στο αποστακτήριο του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, στο Πλωμάρι της Λέσβου, δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα από τον σεισμό ούτε οι ίδιοι, ούτε οι οικογένειες τους. Επίσης, δεν δημιουργήθηκαν προβλήματα στις εγκαταστάσεις.

Η αποσταγματοποιία στέκεται στο πλευρό των ανθρώπων της, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι κάτοικοι του Πλωμαρίου, ενώ βρίσκεται σε εγρήγορση για να βοηθήσει όπου χρειαστεί τους κατοίκους των γύρω περιοχών.

………………ΤΕΛΟΣ………………

Λίγα λόγια για το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης:

Η ιστορία του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου ξεκινά το 1894 με την περίφημη συνταγή του ιδρυτή του. Η εταιρία, είναι 100% ελληνική και παράγει το εκλεκτό Ούζο Πλωμαρίου χρησιμοποιώντας την ίδια, μυστική συνταγή με έμφαση στους εξαιρετικούς καρπούς και βότανα και τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο απόσταξης σε μικρούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου σφραγίζεται στη γνωστή παραδοσιακή συσκευασία με το χαρακτηριστικό φελλό και προσφέρει μια πολύτιμη ισορροπία γεύσης που επιτυγχάνουν τα πιο εκλεκτά ποτά με ονομασία προέλευσης.

Πρόσφατα το αποστακτήριο άνοιξε τις πύλες του για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό, προσκαλώντας τους λάτρεις του ούζου να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις του και να ζήσουν από κοντά μια μοναδική εμπειρία για όλες τις αισθήσεις. Στο χώρο, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια αξιόλογη συλλογή μουσειακών αντικειμένων η οποία έρχεται να συμπληρώσει τη μοναδική εμπειρία, και το αξέχαστο ταξίδι στο χρόνο. Η συλλογή αυτή καταδεικνύει την εξέλιξη της ποτοποιίας μέσα στον αιώνα. Το αποστακτήριο του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου αποτελεί μία σημαντική επενδυτική δραστηριότητα που συμβάλλει στην ανάπτυξη της Λέσβου και ενισχύει την τοπική κοινωνία. Για την κατασκευή του,  η Ποτοποιία συνεργάστηκε με τοπικά συνεργεία, ενώ σήμερα απασχολεί ως προσωπικό 50 εργαζομένους από τη Λέσβο.

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.ouzoplomari.gr,    www.facebook.com/ouzoplomari,    www.theworldofouzo.gr

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Βασίλης Λώλας

in-Touch Communication

Τηλ: 697 736 5229

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Νέτη Φίλια

in-Touch Communication

Τηλ: 694  585 8 780

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Rate this item
(0 votes)

 Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Κόρινθο

 

Korinthostv Νέα

Ειρηνοδικείο «κούρεψε» οφειλές χιλιάδων ευρώ σε πενταμελή οικογένεια

Ειρηνοδικείο «κούρεψε» οφειλές χιλι...

20 August 2017

Εργάζονται και οι δύο εποχιακά απασχολούμενοι ως ξενοδοχοϋπάλληλοι, και τους χειμερινούς μήνες λαμβάνουν από τον ΟΑΕΔ...

Ανακοίνωση της ΚΕΔΕ σχετικά με την απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Υδάτων

Ανακοίνωση της ΚΕΔΕ σχετικά με την ...

20 August 2017

Η ανακοίνωση της ΚΕΔΕ σχετικά με την απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Υδάτων αναφέρει: