Κάνεις yoga; Αυτό είναι το ιδανικό χτένισμα για σένα

20 Jun 2017
220 times

Κάνεις yoga; Αυτό είναι το ιδανικό χτένισμα για σένα

Είναι αλήθεια ότι εμείς οι γυναίκες και γυμναστήριο να πάμε θέλουμε να είμαστε περιποιημένες. Μάλιστα φροντίζουμε να πιάνουμε τα μαλλιά μας πάνω γιατί ιδρώνουμε. Αυτό βέβαια εξαρτάται κι από το είδος γυμναστικής που κάνουμε.

Σήμερα  λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε το κατάλληλο χτένισμα για όσες κάνετε yoga! Ποιο είναι αυτό; Κοτσίδες ψαροκόκκαλο, οι οποίες είναι και στη μόδα.

Χωρίστε τα μαλλιά σας στη μέση. Μαζέψτε τα μισά για να μην εμποδίζουν. Μοιράστε τα ελεύθερα μισά στη μέση. Πιάστε μια τούφα πάχους περίπου 1 εκ. από έξω αριστερά των μαλλιών και σταυρώστε την πάνω από τα υπόλοιπα μαλλιά ώστε να ενωθεί με τη δεξιά πλευρά.

Επαναλάβετε το ίδιο ξεκινώντας από τα δεξιά αυτή τη φορά. Συνεχίστε μέχρι να πλέξετε όλα τα μαλλιά και πιάστε τα με ένα λαστιχάκι. Είστε έτοιμη για γυμναστική! Να δείτε ότι το συγκεκριμένο look θα το υιοθετήσετε και σε άλλες περιστάσεις κι όχι μόνο την ώρα της yoga!

Rate this item
(0 votes)

 Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Κόρινθο

 

Korinthostv Νέα

Νεκρή χελώνα καρέτα-καρέτα στην παραλία Καλάμια στην Κόρινθο

Νεκρή χελώνα καρέτα-καρέτα στην παρ...

17 August 2017

Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα - καρέτα εντοπίστηκε νεκρή απογευματινές ώρες σήμερα, από στελέχη της...

Έκκληση του Προέδρου Τοπικής Κοινότητας Αγίου Βασιλείου Παναγιώτη Παρασκευά - Κάνετε οικονομία στο νερό, θα γίνονται διακοπές υδροδότησης

Έκκληση του Προέδρου Τοπικής Κοινότ...

17 August 2017

Έκκληση του Προέδρου Τοπικής Κοινότητας Αγίου Βασιλείου Παναγιώτη Παρασκευά στους κατοίκους του χωριού, "Κάνετε οικονομία στο νερό, γίνονται διακοπές...