Κάνεις yoga; Αυτό είναι το ιδανικό χτένισμα για σένα

20 Jun 2017
346 times

Κάνεις yoga; Αυτό είναι το ιδανικό χτένισμα για σένα

Είναι αλήθεια ότι εμείς οι γυναίκες και γυμναστήριο να πάμε θέλουμε να είμαστε περιποιημένες. Μάλιστα φροντίζουμε να πιάνουμε τα μαλλιά μας πάνω γιατί ιδρώνουμε. Αυτό βέβαια εξαρτάται κι από το είδος γυμναστικής που κάνουμε.

Σήμερα  λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε το κατάλληλο χτένισμα για όσες κάνετε yoga! Ποιο είναι αυτό; Κοτσίδες ψαροκόκκαλο, οι οποίες είναι και στη μόδα.

Χωρίστε τα μαλλιά σας στη μέση. Μαζέψτε τα μισά για να μην εμποδίζουν. Μοιράστε τα ελεύθερα μισά στη μέση. Πιάστε μια τούφα πάχους περίπου 1 εκ. από έξω αριστερά των μαλλιών και σταυρώστε την πάνω από τα υπόλοιπα μαλλιά ώστε να ενωθεί με τη δεξιά πλευρά.

Επαναλάβετε το ίδιο ξεκινώντας από τα δεξιά αυτή τη φορά. Συνεχίστε μέχρι να πλέξετε όλα τα μαλλιά και πιάστε τα με ένα λαστιχάκι. Είστε έτοιμη για γυμναστική! Να δείτε ότι το συγκεκριμένο look θα το υιοθετήσετε και σε άλλες περιστάσεις κι όχι μόνο την ώρα της yoga!

Rate this item
(0 votes)
KorinthosTV

Το ειδησεογραφικό κανάλι της Κορινθίας - Στείλετε το δικό σας μήνυμα στο [email protected] - https://www.facebook.com/Korinthostv/ 

Website: korinthostv.gr

 Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Κόρινθο

 

Korinthostv Νέα

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου η σύμβαση του έργου της προσωρινής βελτίωσης της οδικής ασφάλειας Σχίνος – Αλεποχώρι

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Πελο...

23 October 2017

Τη σύμβαση του έργου των προσωρινών μέτρων βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στην παραλιακή οδό Σχίνος –...

Η απόφαση του Δικαστηρίου που απορρίπτει το αίτημα του ΠΑΚΟΕ

Η απόφαση του Δικαστηρίου που απορρ...

23 October 2017

Δείτε την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κορίνθου που απορρίπτει το αίτημα  του ΠΑΚΟΕ ...