Ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης κ Βέντας μετά τις επετειακές εκδηλώσεις για την ιστορική μάχη στο Βαλτέτσι, αναφέρθηκε με σκληρά λόγια στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

 

Σπύρος Βρέντας: Είναι μια μέρα μνήμης, μια μέρα αγώνα και μακάρι το αίμα αυτών των ανθρώπων που μας έδωσαν πριν 200 χρόνια για αυτό το έθνος που ζούμε σήμερα, να γίνει για μας προσευχή. Είναι το πιο σημαντικό που υπάρχει να θυμόμαστε την μνήμη τους.

Στεναχωριέμαι λίγο γιατί, άνθρωποι που κατοικούν σε αυτόν τον τόπο και που είναι θεσμικά στοιχεία αυτού του τόπου, όπως κάποτε ως υπουργός πολιτισμού και δεν έκανε τίποτα για αυτήν τη γιορτή, όπως και το διάστημα που είναι περιφερειάρχης και δεν έχει κάνει τίποτα για τα προβλήματα που ήρθε σήμερα να μιλήσει και προφανώς μίλαγε για τα σκουπίδια.

Είναι κρίμα αυτήν την ημέρα να την χρησιμοποιείς για να λες τέτοιες κουβέντες και να βάλεσε κατά του εαυτού σου, γιατί ότι δεν έχεις καταφέρει να κάνεις μέχρι τώρα δεν πρέπει να προσπαθείς να το περάσεις στους άλλους γιατί και υπουργός πολιτισμού ήτανε και στέλεχος της κυβέρνησης και περιφερειάρχης τόσα χρόνια και τα σκουπίδια μας είναι ακόμα μέσα στην πόλη.

Θα έπρεπε αυτή τη γιορτή όσο ήταν υπουργός πολιτισμού και εκπροσωπούσε την κυβέρνηση να ήτανε μια εθνική εορτή.

Χρόνια πολλά σε όλους και ας κάνουμε αυτήν την ημέρα, ημέρα προσευχής για το έθνος.

www.pna.gr