Δόθηκαν στην δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των 8 μελών της συμμορίας που διέπραττε ληστείες και κλοπές από σπίτια  σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Η σπείρα, με την εξαιρετικά πλούσια δράση, εξαρθρώθηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Τα περισσότερα μέλη της έχουν συλληφθεί, ωστόσο υπάρχουν ακόμη κάποια που αναζητούνται από τους αστυνομικούς.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των προαναφερόμενων αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Πρόκειται για τους:

Αττική - ληστείες

Αττική - ληστείες

Αττική - ληστείες

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6875210 και 210-6875188 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.