Χρήστος Μπαραφάκας: Υποψήφιος στις επιμελητηριακές εκλογές με τον Σωτήρη Μουρίκη

Ο Χρήστος Μπαραφάκας γεννήθηκε στην Κόρινθο το 1977.

 Είναι μόνιμος κάτοικος Νεμέας με πτυχίο της Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής (ΤΕΛ) με κατεύθυνση Γεωπονίας και ασχολείται με την αμπελουργία από τα παιδικά του χρονιά. Το 2002 αναλαμβάνει και εξελίσσει το οικογενειακό οινοποιείο σε μια σύγχρονη μονάδα, έχοντας στόχο να αναδείξει την τοπική ποικιλία Αγιωργίτικο.

Έχει λάβει μεγάλες διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για τις ετικέτες που αναδεικνύουν τη περιοχή της Νεμέας της κορινθιακής γης .
Η ενασχόλησή του με τα κοινά δεν για είναι πρώτη φορά .
Οι Νεμεάτες πολίτες τον τίμησαν το 2014 εκλέγοντάς τον ως Πρόεδρο  Δημοτικής Κοινότητας Νεμέας και το 2015 εκλέγεται στο Δ.Σ του Συνδέσμου Οινοποιών Νεμέας (Σ.Ο.Ν). Βασικός στόχος είναι η ανάδειξη της Κορινθίας και ο πλούτος που παράγει.


Εκτιμώντας ότι σκοπός του Επιμελητηρίου είναι να προασπίζει τα συμφέροντα των επαγγελματιών και το γεγονός πως πολλοί επαγγελματίες της περιοχής δεν είναι ενημερωμένοι για τις δυνατότητες του Επιμελητηρίου, το οποίο τελικά πρέπει επιτέλους να γίνει ένα χρήσιμο εργαλείο για τη στήριξη όλου του επαγγελματικού κόσμου κατεβαίνει ως υποψήφιος σύμβουλος Επιμελητηρίου πλάι στον Σωτήρη Μουρίκη .

Είναι υποψήφιος στο Τμήμα Μεταποίησης

 

Rate this item
(0 votes)
KorinthosTV

Το ειδησεογραφικό κανάλι της Κορινθίας - Στείλετε το δικό σας μήνυμα στο [email protected] - https://www.facebook.com/Korinthostv/ 

Website: korinthostv.gr

 Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Κόρινθο

 

Korinthostv Νέα

Σ.Δ.Π.Κορινθίας: Πάλι οι διαιτητές ευθύνονται για όλα…

Σ.Δ.Π.Κορινθίας: Πάλι οι διαιτητές ...

11 December 2017

Τα ίδια Παντελάκι μου, τα ίδια Παντελή μου…….

Κόρινθος: Υποτροφίες σε 30 φοιτητές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από το Ίδρυμα "Νικολάου Θεοδώρου" (video)

Κόρινθος: Υποτροφίες σε 30 φοιτητές...

11 December 2017

Απονομή υποτροφιών του Ιδρύματος Νικολάου Θεοδώρου σε φοιτητές και φοιτήτριες ανώτερων και ανωτατων σχολών.