Συμβόλαιο τιμής υπέγραψε για το Επιμελητήριο χθες το βράδυ ο Δ. Ραψωματιώτης

 «Είναι οι στιγμές εκείνες που πραγματικά αισθάνεσαι δικαίωση. Όταν αντικρίζεις τον κόσμο να κατακλύζει την αίθουσα, τότε ξέρεις πώς κάτι έκανες καλά!».

Αυτά ήταν τα λόγια καρδιάς του Επικεφαλής του συνδυασμού «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» Δημήτρη Ραψωματιώτη χθες το βράδυ στο Επιμελητήριο Κορινθίας, λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της κεντρικής του ομιλίας και της παρουσίασης της ισχυρής του ομάδας για τις εκλογές της προσεχούς Κυριακής.

Η επιλογή του χώρου δεν ήταν τυχαία! Για τον Υποψήφιο Πρόεδρο το Επιμελητήριο είναι αφετηρία και προορισμός! Από το Επιμελητήριο ξεκινά και σε αυτό καταλήγει. Η προσπάθεια, το σχέδιο, η συστράτευση και ενοποίηση δυνάμεων, το όνειρο πως ο θεσμός μπορεί να είναι «βάλσαμο» για τον Επιχειρηματία της Κορινθίας! Ο Δημήτρης Ραψωματιώτης πλαισιωμένος από τους 58 υποψηφίους του, έδωσε σε αδρές γραμμές τους βασικούς άξονες της διοίκησης που θέλει να φέρει στο Επιμελητήριο. Τις αρχές και αξίες που πρεσβεύει ο ίδιος και ο συνδυασμός, όλα όσα είναι έτοιμος να υλοποιήσει από την επόμενη κιόλας ημέρα! Είναι ένα συμβόλαιο τιμής που απόψε το βράδυ υπεγράφη!

 

 

 

 

 

 

 

Rate this item
(0 votes)
KorinthosTV

Το ειδησεογραφικό κανάλι της Κορινθίας - Στείλετε το δικό σας μήνυμα στο [email protected] - https://www.facebook.com/Korinthostv/ 

Website: korinthostv.gr

 Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Κόρινθο

 

Korinthostv Νέα

Σ.Δ.Π.Κορινθίας: Πάλι οι διαιτητές ευθύνονται για όλα…

Σ.Δ.Π.Κορινθίας: Πάλι οι διαιτητές ...

11 December 2017

Τα ίδια Παντελάκι μου, τα ίδια Παντελή μου…….

Κόρινθος: Υποτροφίες σε 30 φοιτητές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από το Ίδρυμα "Νικολάου Θεοδώρου" (video)

Κόρινθος: Υποτροφίες σε 30 φοιτητές...

11 December 2017

Απονομή υποτροφιών του Ιδρύματος Νικολάου Θεοδώρου σε φοιτητές και φοιτήτριες ανώτερων και ανωτατων σχολών.