Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑ ΕΞΑΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ.

Την Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2017, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος επισκέφθηκε τα Εξαμίλια και τέλεσε την Θ. Λειτουργία στον προ ολίγων ημερών πανηγυρίσαντα Ι. Ναό του Αγίου Δημητρίου.

Τον σεπτό Ποιμενάρχη μας πλαισίωσαν ο Αιδεσ. Πρωτ. π. Αθανάσιος Κοντογιάννης, ο τελών χρέη Εφημέριου του Ι. Ναού Αιδεσ. Πρωτ. π. Παναγιώτης Αντωνόπουλος και οι Διάκονοι του.

Στο κήρυγμά του προς τους ευσεβείς χριστιανούς ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος εξήρε την πίστη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτη, του προστάτου και εφόρου της Ενορίας, και παράλληλα ερμήνευσε την Αποστολική περικοπή της ημέρας απαντώντας στα ερωτήματα που θέτονται σε αυτή τονίζοντας ότι τον Μωσαϊκό Νόμο τον διαδέχτηκε η Χάρις του Ευαγγελίου μέσω της πίστεως στον Κύριο μας Ιησού Χριστό. Ολοκλήρωσε το κήρυγμά του ευχόμενος προς τους παρισταμένους πιστούς ο Άγιος Δημήτριος να στέκει πάντοτε προστάτης και αρωγός σε όλες τις πτυχές του βίου τους.

 

 

 

 

 

Rate this item
(0 votes)
KorinthosTV

Το ειδησεογραφικό κανάλι της Κορινθίας - Στείλετε το δικό σας μήνυμα στο [email protected] - https://www.facebook.com/Korinthostv/ 

Website: korinthostv.gr

 Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Κόρινθο

 

Korinthostv Νέα

ΣΕΟ Λουτρακίου : Δημιουργία ομάδας για τον καθαρισμό σπιτιών στη Δ. Αττική

ΣΕΟ Λουτρακίου : Δημιουργία ομάδας ...

20 November 2017

Η Τ.Ο. ΣΕΟ Λουτρακίου ανακοινώνει την δημιουργία ομάδας που θα βοηθήσει να καθαριστούν τα σπίτια των...

Ημερίδα Ακαδημιών του ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Λουτρακίου στο ΘΩΔΕΙΟ στάδιο (φώτο)

Ημερίδα Ακαδημιών του ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ...

20 November 2017

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017  πραγματοποιήθηκε  από τον Α.Ο. Ποσειδώνα  Λουτρακίου, τμήμα στίβου,αθλητική ημερίδα. Συμμετείχαν επτά...