Με τους Βουλευτές Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκαν οι Γενικοί Γραμματείς κ.κ. Αναγνωστάκης και Φιλιππάκος

12 Jul 2017
997 times

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επισκέφθηκαν σήμερα, 12 Ιουλίου 2017, οι Βουλευτές Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Θελερίτη, Γιώργος Ψυχογιός και Γιώργος Τσόγκας.

Οι Βουλευτές πραγματοποίησαν δύο συναντήσεις με τους Γενικούς Γραμματείς του Υπουργείου: τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη και τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτο Φιλιππάκο, με τους οποίους είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις, για θέματα της αρμοδιότητάς τους.

Αρχικά, η αντιπροσωπεία των Βουλευτών, επισκέφθηκε τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Προϊστάμενος του Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης και ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νότιας Ελλάδας, Αντιστράτηγος Αντώνιος Μπάκας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα αστυνομικού και ευρύτερου ενδιαφέροντος, τα οποία απασχολούν την τοπική κοινωνία της Κορινθίας και τις υφιστάμενες Υπηρεσίες της Γραμματείας Δημόσιας Τάξης.

Στη συνέχεια οι Βουλευτές συναντήθηκαν με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτο Φιλιππάκο. Στη συνάντηση συμμετείχαν η Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Διαχείρισης Μετανάστευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Κοσσιώρης.

Τους απασχόλησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος σχετικά με το προσφυγικό - μεταναστευτικό ζήτημα, ενώ έμφαση δόθηκε και στη διαχείριση του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Κορίνθου.

 

Οι συναντήσεις με τους Γενικούς Γραμματείς ολοκληρώθηκαν σε εγκάρδιο κλίμα, καθώς οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία για ανταλλαγή γόνιμων και εποικοδομητικών απόψεων, αναφορικά με θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Τόσο ο κ. Αναγνωστάκης, όσο και ο κ. Φιλιππάκος, στο τέλος της συνάντησης, ευχαρίστησαν την αντιπροσωπεία των Βουλευτών για την επίσκεψή τους και εξέφρασαν την πεποίθηση τους για τη διευθέτηση αρκετών θεμάτων, προς την κατεύθυνση της υλοποίησης του κυβερνητικού έργου.

Rate this item
(0 votes)
KorinthosTV

Το ειδησεογραφικό κανάλι της Κορινθίας - Στείλετε το δικό σας μήνυμα στο [email protected] - https://www.facebook.com/Korinthostv/ 

Website: korinthostv.gr

 Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Κόρινθο

 

Korinthostv Νέα

Μηνιαίοι λογαριασμοί και τέλος στο «έναντι» με ηλεκτρονικούς λογαριασμούς

Μηνιαίοι λογαριασμοί και τέλος στο ...

23 November 2017

Η καθιέρωση το 2018 μηνιαίων λογαριασμών ρεύματος και βεβαίως η κατάργηση του «έναντι» θα είναι το...

Γιώργος Μουρούτσος: Eίμαι Αντιδήμαρχος "άνευ χαρτοφυλακίου" (video)

Γιώργος Μουρούτσος: Eίμαι Αντιδήμαρ...

23 November 2017

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Κορινθίων κ. Γιώργος Μουρούτσος με αφορμή την αφαίρεση των αρμοδιοτήτων του  από τον Δήμαρχο Κορινθίων, ανέφερε μεταξύ άλλων,