Στον Λευκό Οίκο ο Αλέξης Τσίπρας

30 Sep 2017
221 times

Στις ΗΠΑ θα μεταβεί στα μέσα Οκτωβρίου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας,ο οποίος αποδέχτηκε την πρόσκληση στον Λευκό Οίκο του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τράμπ.

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, η ημερομηνία της επίσκεψης τουπρωθυπουργού στην Ουάσιγκτον πιθανότατα θα είναι η 17η - 18η Οκτωβρίου. Το «ραντεβού» Τραμπ – Τσίπρα κλείστηκε την Πέμπτη και η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να γίνει από τον Λευκό Οίκο τις επόμενες μέρες.

Στην ατζέντα των συνομιλιών θα βρίσκονται θέματα για την οικονομία, όπως η απομείωση του ελληνικού χρέους και η στάση του ΔΝΤ, το προσφυγικό, αλλά και θέματα αμυντικής συνεργασίας, όπως η αεροναυτική βάση της Σούδας, η συμφωνία της οποίας αναβαθμίστηκε πριν από λίγες εβδομάδες. Επιπλέον, αναμένεται να συζητηθούν και τα εξοπλιστικά προγράμματα.

Rate this item
(0 votes)
KorinthosTV

Το ειδησεογραφικό κανάλι της Κορινθίας - Στείλετε το δικό σας μήνυμα στο [email protected] - https://www.facebook.com/Korinthostv/ 

Website: korinthostv.gr

 Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Κόρινθο

 

Korinthostv Νέα

Στην επόμενη φάση των 16 του κυπέλλου ΕΠΣΚ προκρίθηκε η Κόρινθος 06 που συνέτριψε στο γήπεδο Κλενιας την τοπική ομάδα με 7-1.

Στην επόμενη φάση των 16 του κυπέλλ...

18 October 2017

Στην επόμενη φάση των 16 του κυπέλλου ΕΠΣΚ προκρίθηκε η Κόρινθος 06 που συνέτριψε στο γήπεδο...

Δείτε τα αποτελέσματα της 2ης φάσης του Κυπέλλου Κορινθίας

Δείτε τα αποτελέσματα της 2ης φάσης...

18 October 2017

Δείτε τα αποτελέσματα της 2ης φάσης του Κυπέλλου Κορινθίας.