Κάνε πιο έξυπνο το παιδί σου με τη…διατροφή!

30 Apr 2017
782 times

Κάνε πιο έξυπνο το παιδί σου με τη…διατροφή!

Είναι αλήθεια ότι τα σημερινά παιδιά έχουν αυξημένο δείκτη νοημοσύνης. Γεννιούνται στην εποχή της τεχνολογίας και σε σύγκριση με μας όταν ήμαστε παιδιά έχουν και υψηλό δείκτη συναισθηματικής νοημοσύνης. Οι επιστήμονες τώρα με πρόσφατη έρευνά τους έχουν ευχάριστα νέα για τους γονείς που θέλουν να κάνουν τα παιδιά τους πιο έξυπνα. Με ποιον τρόπο; Με τη διατροφή τους!

Κι όμως υπάρχει διατροφή η οποία ανεβάζει το iq των παιδιών.

Όταν η διατροφή των παιδιών της προσχολικής ηλικίας είναι χαμηλή σε λιπαρά και ζάχαρη και δεν υπάρχουν στο τραπέζι τα επεξεργασμένα τρόφιμα φαίνεται να έχουν καλύτερη σχολική επίδοση και μάλιστα σημειώνουν υψηλότερη βαθμολογία σε στα τεστ νοημοσύνης!

Εσείς από τη μεριά σας ως γονείς θα πρέπει να ενθαρρύνετε το παιδί να τρώει υγιεινά από πολύ μικρή ηλικία καθώς τα πάντα στη ζωή είναι θέμα συνήθειας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, οι τροφές που βελτιώνουν το iq είναι τα ω-3 λιπαρά οξέα, ο σίδηρος και τα θρεπτικά συστατικά από τα φρούτα και τα λαχανικά. Αν τρώτε κι εσείς μαζί του, θα σας μιμηθεί. Δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε.

Rate this item
(0 votes)
KorinthosTV

Το ειδησεογραφικό κανάλι της Κορινθίας - Στείλετε το δικό σας μήνυμα στο [email protected] - https://www.facebook.com/Korinthostv/ 

Website: korinthostv.gr

 Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Κόρινθο

 

Korinthostv Νέα

Μηνιαίοι λογαριασμοί και τέλος στο «έναντι» με ηλεκτρονικούς λογαριασμούς

Μηνιαίοι λογαριασμοί και τέλος στο ...

23 November 2017

Η καθιέρωση το 2018 μηνιαίων λογαριασμών ρεύματος και βεβαίως η κατάργηση του «έναντι» θα είναι το...

Γιώργος Μουρούτσος: Eίμαι Αντιδήμαρχος "άνευ χαρτοφυλακίου" (video)

Γιώργος Μουρούτσος: Eίμαι Αντιδήμαρ...

23 November 2017

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Κορινθίων κ. Γιώργος Μουρούτσος με αφορμή την αφαίρεση των αρμοδιοτήτων του  από τον Δήμαρχο Κορινθίων, ανέφερε μεταξύ άλλων,