Κάνε πιο έξυπνο το παιδί σου με τη…διατροφή!

30 Apr 2017
705 times

Κάνε πιο έξυπνο το παιδί σου με τη…διατροφή!

Είναι αλήθεια ότι τα σημερινά παιδιά έχουν αυξημένο δείκτη νοημοσύνης. Γεννιούνται στην εποχή της τεχνολογίας και σε σύγκριση με μας όταν ήμαστε παιδιά έχουν και υψηλό δείκτη συναισθηματικής νοημοσύνης. Οι επιστήμονες τώρα με πρόσφατη έρευνά τους έχουν ευχάριστα νέα για τους γονείς που θέλουν να κάνουν τα παιδιά τους πιο έξυπνα. Με ποιον τρόπο; Με τη διατροφή τους!

Κι όμως υπάρχει διατροφή η οποία ανεβάζει το iq των παιδιών.

Όταν η διατροφή των παιδιών της προσχολικής ηλικίας είναι χαμηλή σε λιπαρά και ζάχαρη και δεν υπάρχουν στο τραπέζι τα επεξεργασμένα τρόφιμα φαίνεται να έχουν καλύτερη σχολική επίδοση και μάλιστα σημειώνουν υψηλότερη βαθμολογία σε στα τεστ νοημοσύνης!

Εσείς από τη μεριά σας ως γονείς θα πρέπει να ενθαρρύνετε το παιδί να τρώει υγιεινά από πολύ μικρή ηλικία καθώς τα πάντα στη ζωή είναι θέμα συνήθειας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, οι τροφές που βελτιώνουν το iq είναι τα ω-3 λιπαρά οξέα, ο σίδηρος και τα θρεπτικά συστατικά από τα φρούτα και τα λαχανικά. Αν τρώτε κι εσείς μαζί του, θα σας μιμηθεί. Δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε.

Rate this item
(0 votes)
KorinthosTV

Το ειδησεογραφικό κανάλι της Κορινθίας - Στείλετε το δικό σας μήνυμα στο [email protected] - https://www.facebook.com/Korinthostv/ 

Website: korinthostv.gr

 Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Κόρινθο

 

Δημοφιλή άρθρα

Korinthostv Νέα

Σε νέα γραφεία η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Κορίνθου της Νέας Δημοκρατίας (video)

Σε νέα γραφεία η Δημοτική Τοπική Ορ...

19 September 2017

Στην οδό Πυλαρινού 45, 1ος όροφος στεγάζονται πλέον τα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Κορίνθου της...

Έρχεται το «Corinthian Pro MMA» στις 23 Σεπτεμβρίου - Επίλεκτοι αγώνες ΜΜΑ σε οκτάγωνο κλουβί για πρώτη φορά στη Πελοπόννησο.(video)

Έρχεται το «Corinthian Pro MMA» στι...

19 September 2017

Η Κόρινθος είναι μία πόλη με μαχητική καρδιά και η νέα διοργάνωση «Corinthian Pro MMA» ευελπιστεί...