Η Νοσηλευτική Υπηρεσία του Γ.Ν. Κορίνθου απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Κορίνθου

12 May 2017
3086 times

Η 12η Μαΐου, από το 1965, είναι αφιερωμένη στους χιλιάδες νοσηλευτές ανά τον κόσμο που ασχολούνται καθημερινά στο Σύστημα Υγείας και στην ανεκτίμητη προσφορά τους στην Κοινωνία.

Η Νοσηλευτική αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους κλάδους στο υγειονομικό σύστημα, με το ρόλο του νοσηλευτή μέσα στο σύστημα αυτό να είναι πολύ απαιτητικός, όσο και ευαίσθητος. Το νοσηλευτικό προσωπικό αποτελεί  την κυριότερη ομάδα επαγγελματιών υγείας η οποία βρίσκεται περισσότερο χρόνο κοντά στον ασθενή και την οικογένειά του και πολλές φορές η σχέση αυτή ξεφεύγει από το  στενό πλαίσιο της παροχής νοσηλευτικής φροντίδας και εμπλουτίζεται με σχέσεις  ψυχής 

Οι αντίξοες συνθήκες ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια δεν αποτελούν  εμπόδιο στην προσφορά ανιδιοτελών υπηρεσιών στου ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Οι μεταβολές της σύγχρονης κοινωνίας και οι μειωμένοι οικονομικοί πόροι αποτελούν πρόκληση για τα συστήματα υγείας και είναι γεγονός πως δεν αφήνουν ανεπηρέαστο τον κλάδο της Νοσηλευτικής.

Η Νοσηλευτική Υπηρεσία του Γ.Ν. Κορίνθου νοιώθει την  υποχρέωση αλλά και την ανάγκη να απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Κορίνθου και των υποστηριζόμενων δομών του, για την υπερπροσπάθεια που καταβάλλουν ειδικά τα τελευταία χρόνια, για την αφοσίωσή τους και τη διαρκή προσπάθειά τους έτσι ώστε ο πολίτης να μπορεί να λαμβάνει απρόσκοπτα τις υπηρεσίες του υγειονομικού συστήματος.

Διαφαίνεται ότι οι δύσκολες καταστάσεις δεν έχουν ακόμα παρέλθει αλλά ευελπιστολύμε ότι εάν υπάρξει συνεργασία και σύμπνοια, το σύστημα υγείας  μπορεί να μείνει ένα ζωντανό κύτταρο μέσα στο κοινωνικό σύνολο.

Ευχόμαστε  σε όλους τους συναδέλφους να έχουν Υγεία, Δύναμη και Υπομονή και να συνεχίσουμε όλοι  μαζί την προσφορά μας στον συνάνθρωπό μας ο οποίος σήμερα έχει την ανάγκη μας περισσότερο από ποτέ.

 

ΟΙ ΤΟΜΕΑΡΧΕΣ ΝΥ                                                         Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΝΥ

Ελπίδα  Παπακωνσταντίνου                                            Μαρία Σαρίδη

Μαργαρίτα Δαμουλιάνου

Rate this item
(1 Vote)
KorinthosTV

Το ειδησεογραφικό κανάλι της Κορινθίας - Στείλετε το δικό σας μήνυμα στο [email protected] - https://www.facebook.com/Korinthostv/ 

Website: korinthostv.gr

 Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Κόρινθο

 

Δημοφιλή άρθρα

Korinthostv Νέα

Σε νέα γραφεία η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Κορίνθου της Νέας Δημοκρατίας (video)

Σε νέα γραφεία η Δημοτική Τοπική Ορ...

19 September 2017

Στην οδό Πυλαρινού 45, 1ος όροφος στεγάζονται πλέον τα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Κορίνθου της...

Έρχεται το «Corinthian Pro MMA» στις 23 Σεπτεμβρίου - Επίλεκτοι αγώνες ΜΜΑ σε οκτάγωνο κλουβί για πρώτη φορά στη Πελοπόννησο.(video)

Έρχεται το «Corinthian Pro MMA» στι...

19 September 2017

Η Κόρινθος είναι μία πόλη με μαχητική καρδιά και η νέα διοργάνωση «Corinthian Pro MMA» ευελπιστεί...