Γίνε fit χωρίς να πας στο γυμναστήριο!

17 May 2017
882 times

Γίνε fit χωρίς να πας στο γυμναστήριο!

Η γυμναστική, ειδικά το πρωί, είναι υγεία και σου χαρίζει ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Αυτό είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο γι΄αυτό και οι περισσότεροι άνθρωποι πηγαίνουν τις πρωινές ώρες γυμναστήριο. Αν παρόλα αυτά ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που πιέζεσαι οικονομικά αυτήν την περίοδο και δεν έχεις χρήματα να γραφτείς στο γυμναστήριο θα σου παρουσιάσουμε παρακάτω τις λύσεις για να είσαι fit χωρίς να ξοδέψεις ούτε μισό ευρώ. Πώς είναι αυτό εφικτό; Πολύ εύκολο αρκεί φυσικά να έχεις χρόνο και θέληση.

  • Ανεβοκατεβείτε σκάλες. Η γυμναστική αυτή αν γίνεται για 15 λεπτά την ημέρα να είστε σίγουρες ότι θα έχετε θεαματικά αποτελέσματα καθώς γυμνάζεται όλο το κορμί ακόμη κι αν εσείς δεν το καταλαβαίνετε.
  • Τρέξτε στη φύση. Αν είστε κοντά σε κάποιο βουνό ακόμη καλύτερη ή ακόμη και σε παραλία. Η άσκηση κοντά στη φύση είναι ό,τι καλύτερο. Μπορείτε αρχικά να ξεκινήσετε με βάδην και εν συνεχεία να κάνετε τζόκινγκ.
  • Μπες στο youtube και ψάξε βιντεάκια για γυμναστική αφιερωμένη σε αρχάριους και κάντε ασκήσεις στο σπίτι. Υπάρχουν πολλοί διάσημοι personal trainers οι οποίοι δίνουν τις δικές τους συμβουλές. Αρκεί φυσικά να μην έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας στη μέση ή σε κάποιο άλλο σημείο.
  • Περπατήστε. Όταν γυρίσετε από τη δουλειά αφιερώστε μισή ώρα ή για αρχή ένα τέταρτο και κάνε το γύρο του τετραγώνου. Θα νιώσετε πολύ ωραία!
Rate this item
(1 Vote)

 Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Κόρινθο

 

Korinthostv Νέα

Παναγιώτης Πιτσάκης: Θέλω το Επιμελητήριο να είναι όλης της Κορινθίας (video)

Παναγιώτης Πιτσάκης: Θέλω το Επιμελ...

27 July 2017

Για όλους και για όλα μίλησε ο επιχειρηματίας και υποψήφιος Πρόεδρος για το Επιμελητήριο Κορινθίας Παναγιώτης Πιτσάκης

Από την επέτειο της Μάχης στα Δερβενάκια της 26ης Ιουλίου 1822 (φώτο)

Από την επέτειο της Μάχης στα Δερβε...

26 July 2017

Μια μάχη κρίσιμη και καθοριστική για την επιβίωση της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821. Νικητές υπήρξαν οι...