Πα. Μαρ 29th, 2024

Πού θα ψηφίσετε στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ στο νόμο Κορινθίας – Όλα   τα εκλογικά κέντρα

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κορινθίας καλεί τα μέλη και όσους επιθυμούν να εγγραφούν μέλη κατά την ημέρα των εκλογών (Κυριακή – 8 Μάϊου) να συμμετέχουν στην εκλογική Διαδικασία για την επιλογή του ονόματος της παράταξης, για την ανάδειξη Νομαρχιακών Επιτροπών-Τοπικών Οργανώσεων και για την εκλογή αντιπροσώπων για το 3ο  Συνέδριο του Κινήματος.  Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 07:00 π.μ. και θα ολοκληρωθεί στις 19:00 μμ.

Τονίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΜΟΝΟ τα μέλη και όσοι εγγραφούν μέλη κατά την ημέρα των εκλογών. Όσα μέλη εγγραφούν κατά την ημέρα της ψηφοφορίας, οφείλουν να συμπληρώσουν πλήρως τη σχετική φόρμα εγγραφής μέλους. Σε περίπτωση όπου διαπιστωθεί ότι κάποιο μέλος ψήφισε σε περισσότερα από ένα εκλογικά τμήματα, αυτό θα παραπεμφθεί στην ΕΔΕΚΑΠ με πρόταση διαγραφής.

Για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία της 8/5/2022 απαιτείται υποχρεωτικά η καταβολή αντιτίμου ίσου με το ποσό του ενός (1) ευρώ.

Αναλυτικά τα  Εκλογικά Κέντρα στην Κορινθία:

  1. ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ
    1. ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.
    1. ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΠΗ.
    1. ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ- ΚΕΠ (ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΕΝΕΑΣ).
  2. ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ – ΒΟΧΑΣ
    1. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ- ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΠΗ.
  3. ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
    1. ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ (Υψηλάντου& 28ης Οκτωβρίου).
    1. ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΠΗ
  4. ΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ
    1. ΝΕΜΕΑ-2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
  5. ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
    1. ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ).
  6. ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ
    1. ΚΙΑΤΟ – ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ (ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ).
    1. ΚΑΛΙΑΝΟΙ -ΚΕΠ (ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ)

Θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες και τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζονται στο πλαίσιο της μείωσης εξάπλωσης του Κορωνοϊού (COVID-19).

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κορινθίας ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές που συμβάλλουν αποτελεσματικά στην πραγματοποίηση της εκλογικής διαδικασίας και τονίζει ότι  πρέπει να είναι μια μαζική – διαφανής διαδικασία που θα ενισχύσει την ενότητα και θα ενδυναμώσει το Κίνημά μας.