Πα. Μαρ 29th, 2024

Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου: «Έβρεξε» διοικητικά πρόστιμα για πυρκαγιές από αμέλεια

Κοινοποίηση ειδήσεων

Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου: «Έβρεξε» διοικητικά πρόστιμα για πυρκαγιές από αμέλεια

Αυξημένα είναι το τελευταίο χρονικό διάστημα τα περιστατικά πυρκαγιών σε δασικές και αγροτοδασικές εκτάσεις, κυρίως κατά την καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών.

Για πυρκαγιές από αμέλεια που εκδηλώθηκαν σε Αρχαίες Κλεωνές, Αρχαία Κόρινθο και Εξαμίλια Κορινθίας, επιβλήθηκαν σε τρία άτομα διοικητικά πρόστιμα, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ.9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άργους.

Η Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού (ΔΙ.Π.Υ.Ν.) Κορινθίας, έχοντας ως στόχο την εξάλειψη των κινδύνων πυρκαγιάς σε ξένες περιουσίες και κυρίως για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, τη μείωση του αριθμού εκδήλωσης πυρκαγιών υπαίθρου και τον περιορισμό των καμένων εκτάσεων, εφιστά την προσοχή των πολιτών ώστε, να λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα όπως προβλέπονται στην υπ’ αρ. 9/2021 Πυροσβεστική Διάταξη «Καθορισμός μέτρων για την πρόληψη και αποφυγή εκδήλωσης πυρκαγιών σε δασικές, αγροτικές εκτάσεις και οικοπεδικούς χώρους».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου, φωτογραφιών και βίντεο μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Korinthostv.gr με ενεργό σύνδεσμο.