Πα. Απρ 19th, 2024

Γιώργος Γκιώνης: Θα μιλήσει η Δικαιοσύνη κ. Πρωτοπαππά (Video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Συνεδρίασε χθες το δημοτικό συμβούλιο στο Λουτράκι (Τετάρτη 6-3-2019). Πρώτος μίλησε ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης Γιώργος.

Ο κ. Γκιώνης απάντησε με εξώδικο στη Μαρία Πρωτοπαππά για όσα του καταλόγισε στην πρώτη προεκλογική της συγκέντρωση, χρησιμοποιώντας όπως είπε, ένα υβρεολόγιο. Στη συνέχεια η υποψήφια δήμαρχος δημοσίευσε ανακοίνωση για την πώληση των δανείων στον Ομιλο Comer, η οποία αποτέλεσε το «κερασάκι» στην τούρτα και ανάγκασε το Δήμαρχο να απαντήσει με εξώδικο, αφού θίγεται όπως ο ίδιος είπε, η τιμή και η υπόληψη όχι μόνο η δική του αλλά και της οικεγενείας του.

Είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης

«Είδαμε την προεκλογική συγκέντρωση της κ. Πρωτοπαππά η οποία έκανε και τις προγραμματικές δηλώσεις της και ειλικρινά αναρωτήθηκα, αν πρόκειται για νέα υποψήφια ή μια υποψήφια που εκλέγεται από το 2002. Η κ. Πρωτοπαππά ήταν Πρόεδρος στην ΟΜΗΡΟΣ του Πνευματικού Κέντρου. Ο κ. Παύλος Παύλου τότε της εμπιστεύθηκε τον Πολιτισμό και μετά την έχρισε αντιδήμαρχο για την επόμενη διετία….

Αναρωτήθηκα αν είναι η ίδια υποψήφια που μετά προσχώρησε σε μας; Αναρωτιέμαι πραγματικά. Επί 4 συναπτά έτη και μέχρι πριν 2 μήνες της εμπιστεύθηκα το υπέρτατο αξίωμα της αναπληρώτριας δημάρχου. ….

Προσπαθώ να καταλάβω αν πρόκειται για το ίδιο άτομο. Η φιλοδοξία είναι σεβαστή και την δικαιούται κάθε άνθρωπος. Στην πολιτική φιλοδοξία δεν  είναι όλα αγγελικά πλασμένα. Πρόκειται για ένα χώρο δύσκολο. Υπάρχουν όμως και όρια.Ορια στη λάσπη, στην αχαριστία, στην κακεντρέχεια, όρια στον πολιτικό θάνατο και την πολιτική ζωή .Προσπαθώ να καταλάβω αν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο. Γιατί αν είναι το ίδιο πρόσωπο απορώ γιατί καθυστέρησε 17 ολόκληρα χρόνια. Πώς μπόρεσε και ανέχθηκε όλη αυτή τη μιζέρια, την καταχνιά και τον εξευτελισμό. Δικές της δηλώσεις.

Στην ομιλία της χρησιμοποίησε πολλές φορές τη λέξη νέο, νέα πορεία και όλα αυτά τα τετριμμένα, αν και κάθεται στα έδρανα 17 ολόκληρα χρόνια. Δε βρέθηκε ένας άνθρωπος να τη συμβουλεύσει ότι εκτιθεται ανεπανόρθωτα;

……

Στις προγραμματικές της δηλώσεις είπε μόνο Πολιτισμός,Τουρισμός, Νερό,Φύση, Τρίτη Ηλικία, αυτά τα ονομάζω τίτλους εγώ.  Χρησιμοποίησε ύβρεις και λάσπη, χωρίς ήθος, χωρίς πολιτισμό και χωρίς αξιοπρέπεια.Με παλαιοκομματικούς τίτλους περασμένων δεκατιών.Μίλησε για υπόδικους , για έκπτωτους δημάρχους.Κατηγόρησε τους συνδημότες μας, αργόσχολους και καφενόβιους ….Μίλησε για δεινόσαυρους της πολιτικής, για πολιτικές περατζάδες.Με θράσος καταδικάζει, δείχνει αγνωμοσύνη, γίνεται δικαστής και κριτής, χωρίς ενδοιασμό, αβασάνιστα…..

Με ανακοίνωσή της, μια ανακοίνωση -υβρεολόγιο, …το πιο εύκολο είναι να μιλάς συκοφαντικά . Φάνηκε να μην χάρηκε με το γεγονός ότι υπάρχει ένας νέος επενδυτής στο Καζίνο…

Με μια ανακοίνωση παραλήρημα……..δεν την ενδιαφέρει η ουσία, την ενδιαφέρουν οι προεκλογικές «κορώνες»» για να δηλωσει την παρουσίας της. Γιαυτό προχώρησε σε βαρείς χαρακτηρισμούς και σε αδικες και συκοφαντικές επιθέσεις σε βάρος μου. Δε θα ασχοληθώ περισσότερο. Σε όλες αυτές τις αβάσιμες κατηγορίες και τις ύβρεις θα απαντήσει η Δικαιοσύνη όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Εγώ θα της ευχηθώ και πάλι καλή πορεία και συγχρόνως εκφράζω τη λύπη μου για τις  πρακτικές που υιοθέτησε στο καινούριο της ξεκίνημα…»

Στο παρακάτω video παρακολουθήστε ολόκληρη την τοποθέτηση του Δήμάρχου