Πα. Μαρ 29th, 2024

Δεν τα κατάφεραν τα κορίτσια του Άρη Κορίνθου – Ηττήθηκαν με 4-1 σκορ (φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΑΡΗΣ 4-1
Νίκη με σκορ 4-1 για τα κορίτσια του Μεσολόγγι 2008 το μεσημέρι της Κυριακής στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου επί του Άρη Κορίνθου για την 10η αγωνιστική στο ντέρμπι του Β΄ ομίλου της Β΄ Εθνικής.
Ο Άρης μπήκε δυνατά και θα μπορούσε να προηγηθεί όταν ένα σουτ της Μπίτζα στο 3΄βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της Παναγιωτοπούλου .
Η ομάδα του Μεσολογγίου κατάφερε στο 8΄με την Γιαννακά και μετά από λάθος της Κοτσώνη στην προσπάθεια της να μπλοκάρει τη μπάλα να πάρει νωρίς κεφάλι στο σκορ 1-0.
Οι φιλοξενούμενες θα πιέσουν και σε φάση διάρκειας στο 15΄και μετά από ψηλοκρεμαστό σουτ της Βαρσάλη που θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι, με νέο σουτ η ίδια παίκτρια θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια 1-1.
Στο 39΄η Μόκκα με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 30 μετρά και εκμεταλλευόμενη τον κόντρα ήλιο στην αντίπαλη περιοχή θα κρεμάσει την Κοτσώνη δίνοντας εκ νέο προβάδισμα στην ομάδα της 2-1 που θα είναι και το σκορ ημιχρόνου.
Στο 55΄ η Μαρκουτσά θα εκμεταλλευτή την ασταθή απόκρουση της Κοτσώνη μετά από νέα μακρινή εκτέλεση φάουλ της Μόκκα, και με κεφαλιά θα δώσει αέρα δυο τερμάτων για την ομάδα της κάνοντας το 3-1.
Για να έρθει έξι λεπτά αργότερα στο 61΄η Γιαννακά μετά από πασά στον κενό χώρο της Μαρκουτσά και σουτ στην κλειστή γωνία να σημειώσει το δεύτερο προσωπικό της τέρμα στο παιχνίδι και τέταρτο για την ομάδα της διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.
Στο 76΄τραυματίστηκε σοβαρά η τερματοφύλακας του Άρη Δήμητρα Κοτσώνη και αντικαταστάθηκε.
Οι διαιτητές από την Ευρυτανία Κούρλος – Μπύρος – Βλαχογιάννη καλοί.
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008: (Γιάννης Γουλής) Παναγιωτοπούλου, Γρομητσάρη, Παπαδημητρίου Κ. (72΄Τσώλου), Μόκκα, Βατσικα, Ευθυμίου, Αυγέρη (68΄Κούστα), Γιαννακά, Παπαδογεωργου (62΄Φουντούλη), Μαρκουτσά, Γατσούλια (51΄λ.τ Παπαδημητρίου Φ.).
ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: (Τσουμάνης) Κοτσώνη (76΄λ.τ Μιχαλοπούλου ), Πετροπούλου, Δήμα (46΄Λουφάκη), Παπαντωμου (74΄Βουρλιωτάκη ), Δαρσινού, Λιάπη, Μπίτζα, Παπαγεωργίου, Βέρρα, Γαλάνη, Βαρσάμή.