Τρ. Απρ 23rd, 2024

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Σε Καλαμάτα και Σπάρτη θα βρεθεί ο Ι. Βαρδακαστάνης για τα δικαιώματα των ΑμεΑ στην ΕΕ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου θα είναι την Τετάρτη 13 και την Πέμπτη 14 Μαρτίου ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης, όπου από κοινού με την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου θα παρουσιάσει το βιβλίο του EDF «Τα δικαιώματά σου στην ΕΕ». Συγκεκριμένα αύριο Τετάρτη 13 Μαρτίου και ώρα 10:00 π.μ. ο κ. Βαρδακαστάνης θα βρίσκεται στη Σπάρτη όπου θα παρουσιάσει το βιβλίο στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Σπάρτης  (Αγίου Νίκωνος 124, τηλ.27310-28539).

Στην Καλαμάτα θα είναι την Τετάρτη 13 Μαρτίου ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης, όπου από κοινού με την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου θα παρουσιάσει το βιβλίο του EDF «Τα δικαιώματά σου στην ΕΕ». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 5.30 το απόγευμα στην αίθουσα «MESANA» του ξενοδοχείου REX (Αριστομένους 26, τηλ. 27210-22334).

Το βιβλίο «Τα δικαιώματά σου στην ΕΕ» αφορά στα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία στην ΕΕ, όπως διαμορφώθηκαν την τελευταία 20ετία, μετά τους αγώνες του ευρωπαϊκού αναπηρικού κινήματος, αλλά και των κατά τόπους εθνικών αναπηρικών κινημάτων, όπως είναι το ελληνικό. Η συγγραφή είναι του EDF και η μετάφραση στα ελληνικά της ΕΣΑμεΑ.Π