Τε. Απρ 24th, 2024

Κιάτο: Ο κ. Σπ. Σταματόπουλος… σκόραρε με «Αυτογκόλ»!

Κοινοποίηση ειδήσεων

Παραμονή της 25ης Μαρτίου αποφάσισε ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Σπ. Σταματόπουλος να κάνει τον απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής. Ενδεχομένως, θέλοντας να προτάξει τα δημοκρατικά του αισθήματα, επέλεξε τη διαδικασία της ειδικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που είχε ως  μοναδικό θέμα τον απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής.

Δεν γνωρίζουμε πως ακριβώς είχαν φανταστεί αυτή την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν αντιλαμβανόμαστε το λόγο που επιλέχθηκε αυτή η διαδικασία για να κάνει η Δημοτική Αρχή τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε. Η αλήθεια είναι ότι αναρωτηθήκαμε σε ποιον άλλο Δήμο η Δημοτική Αρχή αποσπασματικά επέλεξε αυτή τη διαδικασία, πριν καν δούμε τ΄αποτελέσματα της, αναρωτηθήκαμε μόνο με την ανακοίνωση. Ευλόγως αναρωτιόμαστε, αφού αυτή ακριβώς η διαδικασία της ειδικής συνεδρίασης προϋπάρχει χρόνια, γιατί η απερχόμενη Δημοτική Αρχή δεν την επέλεξε ούτε το 2018, ούτε το 2017, ούτε το 2016

Από μόνη της, η επιλογή της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για τον απολογισμό πεπραγμένων σε προεκλογικό χρόνο, ναι μεν φαντάζει άκρως Δημοκρατική επιλογή, αλλά με την βασική προϋπόθεση ότι είναι σταθερή επιλογή, κάτι που στον Δήμο Σικυωνίων αυταπόδεικτα δεν είναι. Σ΄ένα ασφυκτικά γεμάτο Θέατρο από κόσμο, κόσμο ανομοιογενή πολιτικά, ποιος “οραματίστηκε” άραγε μία συνεδρίαση με νόμους και κανόνες όπως είναι η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου; Έστω και με τις πρέπουσες παρεκκλίσεις από τους κανόνες, έστω με “ελαστική ανοχή” του προεδρείου, έστω και με την ύπαρξη κάποιων έντονων στιγμών(ως μεσογειακός λαός με ταμπεραμέντο).

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ
http://ontimenews.gr .