Πε. Απρ 25th, 2024

Ξεκίνησε το νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη διοίκηση Τουριστικών επιχειρήσεων από το Επιμελητήριο Κορινθίας

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ξεκίνησε την Παρασκευή 15 Μαρτίου το νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα που διοργανώνει σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) το Επιμελητήριο Κορινθίας.

Το πρόγραμμα παρακολουθούν εκπρόσωποι από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του Νόμου Κορινθίας που δραστηριοποιούνται σε εστίαση και καταλύματα αλλά και από πολύ σημαντικές επιχειρήσεις από Σαντορίνη, Αττική και άλλους προορισμούς.

Στο λόγο του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παναγιώτης Πιτσάκης μετέφερε τις δικές του εμπειρίες σαν απόφοιτος του προγράμματος και το πως αξιοποίησε τις γνώσεις που πήρε στις δικές του επιχειρήσεις.

Ο αντιπρόεδρος Σωτήρης Σπηλιωτακαρας καλωσόρισε τους φοιτητές και επεσήμανε την ποιότητα του εκπαιδευτικού προγράμματος.

Ο Μάκης Φυτέογλου από την ΕΕΔΕ εξήγησε τη διαφορά του προγράμματος από τα άλλα μεταπτυχιακά αφού δίνει έμφαση στην πρακτική σε αντίθεση με τα ακαδημαϊκά προγράμματα κάτι που το κάνει να απευθύνεται σε ανθρώπους που ήδη βρίσκονται στα τουριστικά επαγγέλματα.

Ακολουθησε μια γνωριμία με όλους τους συμμετέχοντες αφού στόχος πέρα από την εκπαίδευση είναι και η συνεργασία.

Στις δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ ο καθηγητής κ.Αλεξάκης ανέλυσε τη λογική του μεταπτυχιακού προγράμματος και ευχαρίστησε το Επιμελητήριο για την πολύ καλή συνεργασία που οδήγησε σε πολύ σημαντική συμμετοχή από επιχειρήσεις.