Τρ. Απρ 23rd, 2024

Ο Πάρης Παπαϊωάννου υποψήφιος με το συνδυασμό του Αννίβα Παπακυριάκου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο Πάρης Παπαϊωάννου υποψήφιος με το συνδυασμό του Αννίβα Παπακυριάκου.

Ο Πάρης Παπαϊωάννου γεννήθηκε στις Κρήνες, τελείωσε το σχολείο στο Βέλο, είναι πτυχιούχος του Τ.Ε.Ι Αθήνας, έπαιξε ποδόσφαιρο για πολλά χρόνια στην ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ, στην Κόρινθο, στον Πέλοπα Κιάτου. Είναι παντρεμένος με την Αγγελική Καραναστάση, καθηγήτρια φιλόλογο και έχει 3 ανήλικα παιδιά.

Είναι αγρότης και από το 2010 εκλέγεται Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κρηνών.

Μεταξύ άλλων ο Πάρης Παπαϊωάννου δηλώνει:

΄΄Είμαι μόνιμος κάτοικος του Δήμου Βέλου Βόχας και θα ήθελα και εγώ να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για την βελτίωση των υπηρεσιών και της γενικότερης εικόνας του Δήμου. Αξίζουν οι δημότες του Δήμου μας καλύτερη ποιότητα στην καθημερινότητά τους και είμαι πεπεισμένος ότι ο Δήμαρχος μας Αννίβας Παπακυριάκος θα συνεχίσει με επιμονή και θέληση το έργο που ξεκίνησε σε ομολογουμένως πολύ δύσκολες συνθήκες. Μιλώ για την οικονομική κατάσταση που παρέλαβε στον Δήμο, αλλά και γενικότερα την οικονομική κατάσταση της χώρας.

Θα είμαι παρών λοιπόν να επικροτώ ότι καλό γίνεται στο δήμο, θα παρουσιάζω όποιες προτάσεις έχω για το δήμο μας και θα επισημαίνω τις όποιες παραλείψεις.

Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχηθώ να γίνει ένας πολιτισμένος προεκλογικός αγώνας γιατί η επόμενη μέρα θα πρέπει να μας βρει ενωμένους για να αντιμετωπίσουμε τα καθημερινά προβλήματα΄΄