Πα. Μαρ 29th, 2024

Ο Τιμολέων Πιέτρης Υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων – Το προεκλογικό του πρόγραμμα και οι πρώτοι 37 υποψήφιοι

Κοινοποίηση ειδήσεων

Το Σάββατο 16 Μαρτίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Τιμολέων Πιέτρης ανακοίνωσε το προεκλογικό πρόγραμμα και την πρώτη σύνθεση της νέας Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «Μαζί Μπορούμε», της οποίας θα ηγηθεί στις εκλογές του Μαΐου.

Με την ενέργεια αυτή ο Τιμολέων Πιέτρης γίνεται ο νεότερος Υποψήφιος Δήμαρχος στην ιστορία της Κορίνθου και ανήκει στην αντίστοιχη πανελλαδική λίστα με Επικεφαλής Υποψηφίους κάτω των 30 ετών.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με λίγα λόγια για τον Τιμολέοντα Πιέτρη …

Γεννήθηκε το 1993 στην Κόρινθο. Μετά την πρόωρη απώλεια του Κωνσταντίνου Πιέτρη τον Μάϊο του 2015, ως πρώτος επιλαχών, ο Τιμολέων Πιέτρης, κατέλαβε σε ηλικία μόλις 22 ετών, την θέση του Δημοτικού Συμβούλου και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Κόρινθος 2014-2019».

Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθήνας. Δραστηριοποιείται στην οικογενειακή επιχείρηση Ασφάλειες Πιέτρης & Συνεργάτες και έχει λάβει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του Ασφαλιστικού Συμβούλου.

Το 2017 εκλέχθηκε γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων και Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κορίνθου. Επίσης συμμετέχει ως εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης του Δήμου Κορινθίων στα νομικά πρόσωπα ΔΑΕΚ και ΔΕΥΑΚ. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων Αριστοτέλειου Κορινθιακού Εκπαιδευτηρίου (ΣΑΑΚΕ).

Στην συνέχεια ο Τιμολέων Πιέτρης ευχαρίστησε τον Αντιπρόεδρο της Παράταξης Δημήτρη Πιέτρη για την συμβολή του στην δημιουργία του λογοτύπου και στην συγγραφή του προεκλογικού προγράμματος.

Ο κος Πιέτρης παρουσίασε ανά θεματικές ενότητες τις προτεραιότητές του για την επόμενη τετραετία στον Δήμο Κορινθίων:

Για την Κοινωνία

Δημοτική Υγεία

Διασφαλίζουμε δωρεάν πρόσβαση στην πρωτοβάθμια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, δηλαδή σε ιατρούς και σε διαγνωστικά κέντρα ή μικροβιολογικά εργαστήρια σε όσους δημότες το έχουν ανάγκη και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Επίσης παρέχουμε δωρεάν εμβολιαστική κάλυψη και προληπτικό έλεγχο όλων των παιδιών.

Σίτιση Μαθητών

Υλοποιούμε πρόγραμμα σίτισης των παιδιών σε όλα τα σχολεία του Δήμου Κορινθίων με σκοπό την υιοθέτηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών και την προώθηση τοπικών προϊόντων.

 Γεύματα Αγάπης

Καθιερώνουμε γεύματα αγάπης για όλο το έτος και εξασφαλίζουμε την διανομή φαγητού στους δημότες που το έχουν ανάγκη είτε στην Κόρινθο, είτε στα χωριά.

Υποτροφίες σε παιδιά

Μηδενικά Δημοτικά Τέλη στους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας

Βοήθημα 5.000€ σε νέες τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες

Κοινωνικά Παντοπωλεία στην Κόρινθο και στα χωριά

Τοποθέτηση Κόκκινων Κάδων Ανακύκλωσης ρούχων και παπουτσιών για την διανομή τους σε δημότες που τα έχουν ανάγκη

Ολοκληρωμένο Σχέδιο για τους Ρομά

Υλοποίηση ολοκληρωμένου σχεδίου ένταξης Ρομά που διαμένουν στα Εξαμίλια, με την δημιουργία οικισμού Ρομά όπου θα λειτουργεί σχολείο, ιατρείο, παιδική χαρά και δίκτυο ύδρευσης αποχέτευσης.

Δίκαιη και ισότιμη επιχορήγηση φορέων, σωματείων και συλλόγων

Δημιουργία Γραφείου Εθελοντισμού

Με το γραφείο εθελοντισμού επιδιώκουμε την δημιουργία μιας δεξαμενής εθελοντών όπου θα υποστηρίζονται ουσιαστικά από το Δήμο Κορινθίων, με σκοπό την ενεργοποίηση των δημοτών και την αξιοποίηση του διαθέσιμο ελεύθερου χρόνου βάσει των προτιμήσεών τους.

Δημιουργία Κινητής Βιβλιοθήκης

Θα φιλοξενηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο όχημα με σκοπό να επισκέπτεται τις γειτονιές της Κορίνθου και τα χωριά σε τακτικά και καθορισμένα δρομολόγια για την επί τόπου παράδοση βιβλίων

Για την Καθημερινότητα του Δημότη

Ολοκληρωμένο Σύστημα Αιτημάτων και Παραπόνων Δημοτών

Καθιερώνουμε ολοκληρωμένο σύστημα ενιαίας αμφίδρομης επικοινωνίας (τηλεφωνική γραμμή, επίσκεψη στο δημαρχείο και στα ΚΕΠ, online εφαρμογή μέσω site και κινητών τηλεφώνων) με το δημότη που θα διασφαλίζει ότι θα λαμβάνει απάντηση στο αίτημα ή στο παράπονο του εντός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος.

Κατάργηση Ελεγχόμενης Στάθμευσης

Δημιουργία Νέων Χώρων Στάθμευσης στο Κέντρο της Κορίνθου

Συστηματικό Πρόγραμμα Πλύσης Δρόμων, Πεζοδρομίων και Πλατειών

Δημοτική Συγκοινωνία

Ιδρύουμε την Δημοτική Συγκοινωνία ώστε με συστηματικά και τακτικά δρομολόγια να ικανοποιείται το αίτημα των δημοτών για μετακίνηση σε όλες τις περιοχές του Δήμου και ιδιαίτερα μεταξύ Προαστιακού και κέντρου της Κορίνθου, περιφερειακών γειτονιών – χωριών με το κέντρο της Κορίνθου, καθώς και μεταξύ ορεινών χωριών και παραλιών.

Έκτακτα Συνεργεία Αποκατάστασης

Αναθέτουμε την επίλυση σημαντικών προβλημάτων και βλαβών σε όλο το εύρος του Δήμου Κορινθίων, σε ειδικά συνεργεία αποκατάστασης, την δράση των οποίων θα συντονίζει ειδική τηλεφωνική γραμμή που θα βρίσκεται στην διάθεση του Δημότη 24ώρες το 24ωρο.

Δημιουργία Γραφείου Ευρέσεως Εργασίας

Δημιουργούμε γραφείο ευρέσεως εργασίας και καταγραφής των ανέργων του Δήμου.

Αγροτική Οδοποιία

Στηρίζουμε τους αγρότες μας με παρεμβάσεις στην αγροτική οδοποιία, στην διάνοιξη και το στρώσιμο αγροτικών δρόμων.

Νέες Παιδικές Χαρές

Παραδίδουμε στους δημότες νέες, ασφαλείς και σύγχρονες Παιδικές Χαρές τόσο στο κέντρο της Κορίνθου, όσο και στις γειτονιές και στα χωριά.

Διαθέτουμε στους δημότες κάδους οικιακής ανακύκλωσης

Επέκταση Δικτύου Ύδρευσης & Αποχέτευσης

Επεκτείνουμε τα δίκτυα Πόσιμου Νερού και Αποχέτευσης τόσο στην Κόρινθο (εκεί που δεν υπάρχει σήμερα) όσο και στα χωριά. Παράλληλα αξιοποιούμε το δίκτυο βιολογικού καθαρισμού ώστε να γίνεται χρήση νερού για άρδευση στις αγροτικές περιοχές.

Νέοι Κάδοι Απορριμμάτων

Εγκαθιστούμε νέους κάδους απορριμμάτων & υπογειοποιημένους κάδους στο κέντρο της πόλης. Αυξάνουμε τον αριθμό των κάδων εκεί που παρατηρείται έλλειψη. Παράλληλα προχωρούμε σε τακτικό πλύσιμο τους και αντικατάσταση των χαλασμένων.

Διαγραφή Παλιών Προστίμων

Διαγράφουμε τα παλιά πρόστιμα που αφορούν κλήσεις δημοτικής αστυνομίας και τα οποία δεν έχουν αποδεδειγμένα κοινοποιηθεί στους παραβάτες εντός εύλογου χρονικού διαστήματος.

Συνεργασία με την Αστυνομία για την ασφάλεια των δημοτών

Συνεργαζόμαστε με την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας ώστε ο Δήμος Κορινθίων ετησίως να διαθέτει κονδύλι υπέρ της ασφάλειας του Δημότη, το οποίο θα αφορά υποστήριξη είτε σε ελλείψεις οχημάτων για την συστηματική περιπολία, είτε κτιριακές που θα αποσκοπήσουν σε επαναλειτουργία κλειστών αστυνομικών τμημάτων.

Νέα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ)

Δημιουργούμε περισσότερα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) στα χωριά που θα παραλαμβάνουν και αιτήματα – παράπονα Δημοτών προς τις κεντρικές υπηρεσίες του Δημαρχείου.

Εργασίες συντήρησης και βελτίωσης σχολικών κτιρίων

Κατασκευή Νέου Κοιμητηρίου

Για τις Επενδύσεις – την Αύξηση των Εσόδων – την Ανάπτυξη

Φορέας Invest in Corinth

Iδρύουμε φορέα προσέλκυσης επενδύσεων στον Δήμο Κορινθίων με την επωνυμία Invest in Corinth, o οποίος θα προωθεί τις επενδυτικές ευκαιρίες, θα αξιοποιεί εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους με παροχή κινήτρων για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Αξιοποίηση Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας

Αξιοποιούμε την μεγάλη Δημοτική Ακίνητη Περιουσία είτε με την μορφή σύμπραξης δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, είτε με διεθνείς και εγχώριους επενδυτές.

Γραφείο Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων

Δημιουργούμε Γραφείο Προώθησης, στην ελληνική επικράτεια και στο εξωτερικό, Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Τοπικών Προϊόντων. Συνεργαζόμαστε με τους αγρότες του Δήμου μας για τον εφοδιασμό των σχολικών κυλικείων με υγιεινά και υψηλής ποιότητας αγροτικά προϊόντα.

50% μειωμένα Δημοτικά Τέλη για τους νέους επαγγελματίες και τις νέες επιχειρήσεις

Επανεξέταση Πεζοδρόμησης Κορίνθου

Επανεξετάζουμε την πεζοδρόμηση στο κέντρο της Κορίνθου, ώστε είτε να επιτραπεί η ήπια κυκλοφορία οχημάτων, είτε να καταργηθούν πλήρως υποβαθμισμένα και αχρείαστα πεζοδρομημένα τμήματα, ώστε να μετατραπούν σε κανονικής κυκλοφορίας οδούς.

Απόδημοι Κορίνθιοι & Αδελφοποιήσεις με πόλεις του εξωτερικού

Ανάπτυξη γραφείου αξιοποίησης αδελφοποιήσεων για την προώθηση της κορινθιακής ιστορίας, πολιτισμού, επιχειρηματικότητας και των αγροτικών κτηνοτροφικών και άλλων προϊόντων και υπηρεσιών. Δημιουργία και ανάπτυξη σχέσεων με Κορίνθιους του εξωτερικού.

Ιδιωτικοποίηση του υποβαθμισμένου κτιρίου της πρώην Δημοτικής Αγοράς

Φωτοβολταϊκά Στέγης

Εγκαθιστούμε φωτοβολταϊκά συστήματα στις στέγες των δημοτικών κτιρίων, ώστε να γίνουν ενεργειακά αυτόνομα και φιλικά προς το περιβάλλον. Με την ενέργεια αυτή καλύπτονται τα έξοδα συντήρησής τους και αυξάνονται τα έσοδα του Δήμου.

Αντισεισμική Θωράκιση

Διενεργούμε εκτεταμένες μελέτες και άμεσες παρεμβάσεις αντισεισμικής θωράκισης σε όλα τα σχολεία και τα δημοτικά κτίρια του Δήμου Κορινθίων.

Βελτίωση Προσόψεων και Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίων

Φοιτητική Κάρτα

Εκδίδουμε Φοιτητική Κάρτα για όλους τους Κορίνθιους σπουδαστές και τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Κόρινθο, όπου θα λαμβάνουν σημαντικές εκπτώσεις σε αγορές προϊόντων και υπηρεσιών από τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Κορινθίων.

Για τον Πολιτισμό – Για τον Τουρισμό

Ανακατασκευή Λιμανιού και ανάπτυξη υποδομών για την υποδοχή πλοίων γραμμής εξωτερικού και κρουαζιέρας

Δημιουργία Μαρίνας υψηλών προδιαγραφών για την προσέλκυση θαλαμηγών

Ασκούμε πίεση για κλείσιμο του κέντρου μεταναστών στο πρώην Στρατόπεδο της Κορίνθου

Μετατρέπουμε το Αρχαίο Λιμάνι Λεχαίου και το Αρχαίο Λιμάνι Κεχρεών σε αρχαιολογικά πάρκα

Μεταστέγαση Πανεπιστημίου Κορίνθου σε χώρο άξιο φιλοξενίας ενός Περιφερειακού Πανεπιστημίου, όπου θα βρίσκονται όλα τα ακαδημαϊκά τμήματα και εγκαταστάσεις – εργαστήρια.

Μουσείο Ιστορίας

Ασκούμε πίεση στην κεντρική διοίκηση ώστε να κατασκευαστεί ένα ενός σύγχρονο μουσείο αντιπροσωπευτικού όλων των ιστορικών περιόδων της πόλης μας.

Παρεμβάσεις στις Παραλίες

Διενεργούμε εκτεταμένες παρεμβάσεις (Καθαριότητα, Πρόσβαση σε όλους και ιδιαίτερα σε ΑΜΕΑ, Φωτισμός, Αποδυτήρια κλπ) σε όλες τις μεγάλες παραλίες του Δήμου Κορινθίων προκειμένου να έχουν τις προϋποθέσεις Γαλάζιας Σημαίας και να θεωρούνται οργανωμένες.

Φορέας Visit Corinth

Ιδρύουμε φορέα τουριστικής προβολής και ανάπτυξης Visit Corinth με σκοπό την ολοκληρωμένη και συστηματική προσέλκυση τουριστών και επισκεπτών στον Δήμο Κορινθίων.

Είσοδοι Πόλης και Χωριών

Επαναδιαμορφώνουμε τις εισόδους της Κορίνθου και όλων των χωριών ώστε να έχουμε διασφάλιση της προσπελασιμότητας καθώς & αισθητική αναβάθμιση με καλύτερο φωτισμό και σήμανση.

Διεκδίκηση μεταφοράς των ορίων του Δήμου Κορινθίων μέχρι τον Ισθμό

Δημοτικό Θέατρο

Αποκλειστική Χρήση ως Δημοτικό Θέατρο & πολυχώρου πολλαπλών εκδηλώσεων του κτιρίου στην Δαμασκηνού για οργάνωση πολιτιστικών και συνεδριακών δρωμένων.

Παραλιακό Μέτωπο

Ανάπλαση του θαλάσσιου μετώπου με δημιουργία ενιαίου παραλιακού άξονα.

Καθιέρωση Εορτών, Φεστιβάλ και Εκδηλώσεων

Οι γιορτές της πόλης και των χωριών θα διοργανώνονται από πολιτιστικούς και ιδιωτικούς φορείς που ενδιαφέρονται σε θέματα μουσικής, χορού, θεατρικών παραστάσεων, ζωγραφικής (πχ φεστιβάλ αρχαίου δράματος, εορτή της Απελευθέρωσης Κορίνθου, Γιορτή κρασιού κλπ).

Αποκατάσταση Φωτισμού Ακροκορίνθου

Spa στα Λουτρά Ωραίας Ελένης

Αναβαθμίζουμε και αξιοποιούμε την Ιαματική Πηγή στα Λουτρά Ωραίας Ελένης με σκοπό να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο λουτροθεραπευτήριο SPA.

Για τον Αθλητισμό

Μητροπολιτικό Πάρκο στην Κόρινθο

Δημιουργούμε Μητροπολιτικό Πάρκο για αναψυχή και άθληση σε μέρος του οικοπέδου του πρώην Στρατοπέδου Κορίνθου.

Κλειστοί Χώροι Αναψυχής και Άθλησης

Δημιουργούμε ειδικά διαμορφωμένους κλειστούς χώρους που θα παρέχουν, κυρίως τους χειμερινούς μήνες, στην Κόρινθο και στα χωριά αναψυχή και άθληση για όλες τις ηλικίες.

Ανακαίνιση Σταδίου Κορίνθου

Ολοκληρωμένο Σύστημα Κοινόχρηστων Ποδηλάτων έναντι συμβολικού αντιτίμου

Δημιουργούμε σταθμούς σε όλο τον Δήμο για τη χορήγηση ποδηλάτων και επεκτείνουμε το υπάρχον δίκτυο ποδηλατοδρόμων και βελτιώνουμε τις συνθήκες ασφάλειας τους.

Καινούργια υπαίθρια γυμναστήρια

Νέο Κλειστό Γυμναστήριο στην Κόρινθο

Δημιουργία κλειστού και ανοιχτού κολυμβητηρίου

Δημοτικές Κατασκηνώσεις

Δημιουργούμε δύο δημοτικές κατασκηνώσεις μία στα ορεινά και μία στα παραλιακά.

Ανοιχτά Προαύλια Σχολείων

Ανοίγουμε τα προαύλια των σχολείων κάθε απόγευμα για να μπορούν να παίζουν και να διασκεδάζουν τα παιδιά υπό την επίβλεψη δημοτικού υπαλλήλου.

Για το Περιβάλλον

Ανάπλαση Κέντρου Κορίνθου

Προγραμματίζουμε μεγάλες αναπλάσεις στο κέντρο της Κορίνθου μιας και ως βιτρίνα του Δήμου Κορινθίων θα πρέπει να αναβαθμιστεί με αντικατάσταση πεζοδρομίων, εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις και αντικατάσταση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού

Εθελοντικές Δενδροφυτεύσεις

Καθιερώνουμε συστηματικές εκτεταμένες Εθελοντικές Δενδροφυτεύεις σε ολόκληρο τον Δήμο Κορινθίων

Αντικατάσταση Δημοτικού Φωτισμού

Εκσυγχρονίζουμε και επεκτείνουμε τον δημοτικό φωτισμό, με την αντικατάσταση των υπαρχόντων λαμπτήρων και τοποθέτηση νέων, τύπου led, με σκοπό τον καλύτερο και οικονομικότερο φωτισμό.

Ομορφαίνουμε και πρασινίζουμε τις αυλές σχολείων

Αδέσποτα

Άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος με τα αδέσποτα ζώα, εφαρμόζοντας τη νομοθεσία με τη φιλοξενία τους σε κατάλληλο καταφύγιο με τη συνεργασία των φιλοζωικών οργανώσεων και πόρων από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι πρώτοι 37 υποψήφιοι σύμβουλοι της Παράταξης «Μαζί Μπορούμε»:

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΙΚΥ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΒΛΑΣΣΗΣ ΤΑΣΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ (ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ) / ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΔΑΝΙΗΛ ΜΑΡΙΑΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ

ΔΗΜΑ ΑΘΗΝΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ

ΔΡΙΜΕΡΗ ΛΙΤΣΑ ΟΙΚΙΑΚΑ

ΖΟΡΜΠΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

ΚΑΣΑΡΙ ΜΑΡΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ

ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ

ΚΟΡΙΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΙΚΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΚΟΥΚΟΥΛΙΔΗ ΚΛΕΙΩ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΜΑΡΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΚΩΣΤΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΚΩΣΤΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΛΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ & ΦΩΤΙΣΜΟΥ

ΜΠΑΛΑΣΙΝΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ

ΜΠΑΧΑΝΤΟΥΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΒΑΦΕΙΟΥ – ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΜΠΑΦΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΥ

ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΝΤΟΥΡΑΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ – ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΑΤΡΟΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΩΓΩ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΡΑΠΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

ΡΙΖΟΥ ΛΕΜΟΝΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ

ΣΙΜΟΝΗ ΕΥΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ

ΣΜΥΡΗΣ ΘΑΝΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ – ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ  ΝΑΤΑΣΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΤΣΙΟΜΠΑΝΟΥ ΙΟΥΛΙΑΝΑ – ΑΛΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ

ΦΩΤΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΕΝΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ