Πα. Μαρ 29th, 2024

Προετοιμασία Ολλανδών αθλητών για τους Ολυμπιακούς του 2020 στο Λουτράκι

Κοινοποίηση ειδήσεων

Από την περασμένη Τρίτη έως και την Δευτέρα 18 Μαρτίου οι αθλητές υψηλού επιπέδου, φιλοξενούνται στο Λουτράκι με σκοπό την προ-ολυμπιακή προετοιμασία τους.
Mε αφορμή αυτό, παραχωρηθήκε συνέντευξη τύπου για ενημέρωση στο ξενοδοχείο ΘΕΟΞΕΝΙΑ.
Οι προπονήσεις τους πραγματοποιούνται στο Δημοτικό «Θώδειο» Στάδιο ΛουτρακίουΣτόχος είναι η ανάδειξη της πόλης του Λουτρακίου,μεταξύ άλλων, και ως Δρομικού Αθλητικού Προορισμού βάζοντας την περιοχή στον παγκόσμιο χάρτη της δρομικής προετοιμασίας των αθλητών,
προσφέροντας πολλαπλά οφέλη στην τοπική κοινωνία.Το Λουτράκι ήδη έχει ενταχθεί στον παγκόσμιο χάρτη του ποδηλατικού αθλητισμού και του Τριάθλου.Αρωγοί της προσπάθειας αυτής είναι ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ και ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων.Η προσπάθεια αυτή δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς την συμβολή του Παναγιώτη Θεοχάρη και την υποστήριξη τοπικών επιχειρήσεων τόσο από τον ξενοδοχειακό και επισιτιστικό κλάδο όσο και από επιχειρηματίες που συνέβαλαν οικονομικά βοηθώντας σημαντικά στην υλοποίηση αυτού του προπονητικού καμπ.Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε ότι μεταξύ των αθλητών είναι ο πρωταθλητής Ολλανδίας 2019 στον ανώμαλο δρόμο,αθλήτριες της εθνικής ομάδας ανώμαλου δρόμου της Ολλανδίας άλλα και αντίστοιχοι αθλητές από τα 800 μ.έως και τον Μαραθώνιο .
Την Παρασκευή , 15 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο «ΘΕΟΞΕΝΙΑ» στο Λουτράκι, δόθηκε προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου παρουσία των αθλητών,εκπροσώπων του Ποσειδωνα Λουτρακίου, του Δήμουκαι τοπικών επαγγελματιών που συνεργάστηκαν για την επίτευξη αυτού του εγχειρήματος.
Ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης αναφέρθηκε στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα που γίνονται στο Δήμο μας, και ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον κ. Θεοχάρη που βοηθά στην ανάδειξη του Λουτρακίου και την ένταξή του στους αθλητικούς προορισμούς.Ευχήθηκε τέλος στους αθλητές τα αποτελέσματα αυτών των προπονήσεων εδώ στο Λουτράκι, να είναι τα καλύτερα γι’ αυτούς.
ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Παπαθανασίου, ευχαρίστησε την ομάδα των Ολλανδών που επέλεξαν το Λουτράκ για την προετοιμασία τους . Εχουμε τη δυνατότητα ως δήμος να είμαστε κοντά στον αθλητή. Το έχουμε αποδείξει, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαθανασίου.