Πε. Μαρ 28th, 2024

Στο πλάι του Πελοπίδα Καλλίρη ο Τάκης Παππάς – Αναλυτικά η δήλωση του υποψηφίου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Υποψήφιος με τον Συνδυασμό του Πελοπίδα Καλλίρη, υποψήφιου Δημάρχου Κορινθίων, θα είναι ο Τάκης Παππάς

ΔΗΛΩΣΗ ΤΑΚΗ ΠΑΠΠΑ:

«Σε μια γνήσια προσπάθεια εξέλιξης του τόπου μας, του Δήμου που μας αξίζει, βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή του αγώνα, στηρίζοντας με την υποψηφιότητά μου τον καταλληλότερο για το αξίωμα του Δημάρχου. Βρίσκομαι στο πλευρό του Πελοπίδα Καλλίρη και μαζί θα δώσουμε τη μάχη για το αυτονόητο.»

Ο Τάκης Παππάς γεννήθηκε στην Κόρινθο. Είναι γιός του μεγάλου Κορίνθιου τερματοφύλακα της ιστορικής Μπάρτσας, Σταύρου Παππά. Ο Τάκης Παππάς έκανε μία εξαιρετική καριέρα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και επί σειρά ετών αγωνίσθηκε στην Α’ Εθνική κατηγορία. Ξεκίνησε από την Κόρινθο και έπειτα στον Παναργειακό, τον Ατρόμητο, Πατραϊκό πριν γράψει την δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο με την Χαλκηδόνα.

Είναι ακόμα ενεργός ποδοσφαιρικά και έχει προσφέρει μεγάλες υπηρεσίες στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο.Επαγγελματικά ασχολήθηκε με το δικό του καφέ στον πεζόδρομο της Κορίνθου, ενώ τα τελευταία χρόνια διοργανώνει με επιτυχία αθλητικά events. Επίσης, αθλεί νέους ποδοσφαιριστές με ταλέντο κάνοντας personal training μόνο για ποδόσφαιρο.