Πα. Μαρ 29th, 2024

Τον σκότωσε αφηνιασμένος ταύρος – Ανατροπή στις συνθήκες θανάτου (video – φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Αρχικά οι αστυνομικοί πίστευαν πως είχαν να κάνουν με δολοφονία. Όταν όμως έφτασαν στο σημείο που βρισκόταν νεκρός ο άτυχος άντρας, άρχισαν να διαπιστώνουν αυτό που είχε συμβεί.

Όπως προέκυψε και από την ιατροδικαστική εξέταση, ένας αφηνιασμένος ταύρος του είχε επιτεθεί και τον σκότωσε. Ο ταύρος, όπως διαπιστώθηκε, κάρφωσε τα κέρατά του στην κοιλιά του θύματος, με αποτέλεσμα ο θάνατος του 71χρονου να επέλθει μετά από λίγα δευτερόλεπτα

Ο αφηνιασμένος ταύρος τραυμάτισε και αστυνομικό

Όταν το περιπολικό με τους δύο αστυνομικούς έφτασε στο σημείο, εντοπίστηκε νεκρός στην άσφαλτο ο 71χρονος, ο οποίος επέστρεφε από τα κτήματά του, στο σπίτι.

Η περιοχή αποκλείστηκε και ξεκίνησαν έρευνες για συλλογή στοιχείων. Ενώ οι αστυνομικοί εξέταζαν το χώρο, ένας ταύρος βγήκε από τον δίπλα χώρο και επιτέθηκε στον έναν αστυνομικό, προκαλώντας ζημιά και στο περιπολικό.

Τότε, ο δεύτερος αστυνομικός έβγαλε το όπλο του και σκότωσε τον ταύρο, ώστε να αποφευχθούν ακόμη χειρότερες καταστάσεις.

Λίγες ώρες αργότερα, το βράδυ, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του 71χρονου προκλήθηκε από τα τραύματα που του κατάφερε ο ταύρος. Για την υπόθεση συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του στάβλου και θα βρεθούν αντιμέτωποι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Νεκρός άντρας στην Αρχαία Κόρινθο τα ξημερώματα

Εν τω μεταξύ ακόμα μία υπόθεση θρίλερ, βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αρχαία Κόρινθο από τα ξημερώματα.

Άντρας βρέθηκε νεκρός κάτω από τα κάστρο, με την περιοχή να έχει αποκλειστεί από αστυνομικούς.

Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής. Οι έρευνες για τις συνθήκες θανάτου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη…