Πε. Μαρ 28th, 2024

Ένωση Αστυνομικών Κορινθίας: Ζητούν γάντια και μάσκες οι αστυνομικοί – ευχαριστούν δημόσια τον Αντιπεριφερειαρχή Κορινθίας για την απολύμανση του κτηρίου της Δ.Α (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Απροστάτευτοι, χωρίς γάντια, μάσκες και αντισηπτικά οι αστυνομικοί. Οι αστυνομικοί ρωτούν: Πότε θα μας χορηγηθούν μάσκες, γάντια.

Ο Χρήστος Βλαχοπάνος, Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Κορινθίας, μίλησε στο Korinthostv.

Εχει καταλάβει κανείς ότι αμέσως μετά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, η Αστυνομία είναι αυτή που θα έχει την άμεση εμπλοκή στον περιορισμό του ιού, με την άμεση εφαρμογή και τήρηση όλων των μέτρων που προκηρύσσει η κυβέρνηση; Πώς θα εφαρμοστούν όλα αυτά, όταν οι ένστολοι θα είναι εκτεθειμένοι στον ιό και θα πρέπει να απομονωθούν προκειμένου να μην εξαπλωθεί κι άλλο ο ιός;

Ο αστυνομικός δεν πρέπει να μείνει άλλο απροστάτευτος. Αστυνομικοί και οι οικογένειές μας αγωνιούν.

Η Ένωση μας θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας και προσωπικά τον Αντιπεριφερειαρχή Κορινθίας κ. ΓΚΙΟΛΗ Αναστάσιο, ο οποίος κατόπιν παρέμβασης του Αναπληρωτή Αστυνομικού Διευθυντή Κορινθίας και παράλληλα ικανοποίησης σχετικού αιτήματος της Ένωσης μας, προέβη άμεσα στην απολύμανση του κτηρίου της Δ.Α.
Κορινθίας και ώες την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί απολύμανση και στα Αστυνομικά Τμήματα Βέλου – Βόχας και Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Δημάρχους των Δήμων Σικυωνίων, Λουτρακίου και Νεμέας, οι οποίοι αυτοβούλως προέβησαν στην απολύμανση των Αστυνομικών Τμημάτων της περιοχής τους.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ – ΛΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ