Πε. Μαρ 28th, 2024

Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι του Φουρθιώτη – Πληροφορίες για σύλληψή του – Κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές

Κοινοποίηση ειδήσεων

Έρευνα πραγματοποιεί στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη η ΕΛ.ΑΣ. και πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται η σύλληψή του.

Η έρευνα, κατά πληροφορίες, αφορά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του, την περασμένη Παρασκευή.

Το χρονικό της Υπόθεσης Βαξεβάνη – Φουρθιώτη

Πριν από λίγες ημέρες ο Κώστας Βαξεβάνης, με δημοσίευμα στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας Documento δημοσιοποίησε ότι στις αρχές του μήνα πληροφορήθηκε από άντρα ,που δεν κατονομάζει δημόσια ,ότι κινδυνεύει καθώς πρόσωπο που βρίσκεται τον τελευταίο διάστημα στην επικαιρότητα, για ενέργειες του που ερευνώνται από την Δικαιοσύνη, αναζητά κάποιον για να “εκτελέσει συμβόλαιο γι αυτόν” το οποίο θα περιλαμβάνει χτύπημα κατά του κ. Βαξεβάνη αλλά και κάποιου άλλου δημοσιογράφου που ο πληροφοριοδότης δεν θυμόταν το όνομα του. Στο εν λόγω δημοσίευμα , ο δημοσιογράφος εξηγεί ότι πριν λίγες ημέρες το ένα μέρος από το εν λόγω “συμβόλαιο” φαίνεται να υλοποιήθηκε με συγκεκριμένη ενέργεια που είδε το φως της δημοσιότητας, γεγονός που τον ανησύχησε και τον φόβισε.

Επίσης αποκάλυψε πως “κάποιος κύριος” του είπε πως “ο Μένιος Φουρθιώτης, για τον οποίο μόλις είχε κάνει σοβαρές αποκαλύψεις στην εφημερίδα, αναζητούσε στην “πιάτσα” κάποιον, για να εκτελέσει συμβόλαιο γι’ αυτόν. Το συμβόλαιο προέβλεπε να πυροβολήσει το σπίτι του Φουρθιώτη προκειμένου να δείξει ότι κινδυνεύει, αλλά και να χτυπήσει εμένα και έναν ακόμη δημοσιογράφο του οποίου δεν θυμόταν το όνομα”.

Η μήνυση του Μένιου Φουρθιώτη

Μήνυση κατά του Κώστα Βαξεβάνη και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Μιχαήλ Καραμαλάκη, έκανε πριν από 2 ημέρες ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, καθώς όπως αναφέρει σε δήλωσή του “είναι αποφασισμένος να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψή του.