Πε. Μαρ 28th, 2024

Αίγιο: Έπεσε στη θάλασσα για να αποφύγει τη σύλληψη ο 28χρονος που συνέθλιψε την γιαγιά με το εγγονάκι

Κοινοποίηση ειδήσεων

Εξοργίζει ο 28χρονος που προσπάθησε να ξεφύγει μετά το τροχαίο! Παράτησε το αυτοκίνητο και έπεσε στη θάλασσα. Θρήνος για το μόλις δύο μηνών αγοράκι που δεν πρόλαβε να γνωρίσει τον κόσμο. Συγκλονισμένο όλο το Αίγιο με το ασύλληπτο τροχαίο.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, για τον τρόπο με τον οποίο η 67χρονη γιαγιά και το δύο μηνών βρέφος, βρήκαν φρικτό θάνατο χθες το απόγευμα στις Καμάρες του Αιγίου.

Τους συνέθλιψε πάνω στη μάντρα και έφυγε!

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 28χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και θέρισε την 67χρονη γιαγιά που περπατούσε στο πεζοδρόμιο μαζί με το δύο μηνών εγγονάκι της! Το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τις 7.00 το απόγευμα της Κυριακής.

Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη και η φράση που βγαίνει από το στόμα όλων όσων έγιναν μάρτυρες  είναι μία «Μην δει ανθρώπου μάτι αυτό το πράγμα».

Το αυτοκίνητο παρέσυρε και τις δύο, χτυπώντας τους με δύναμη πάνω σε μάντρα, συνθλίβοντας τους στην κυριολεξία.

Μέχρι στη θάλασσα έπεσε στην προσπάθειά του να διαφύγει!

Το εξοργιστικό της υπόθεσης, είναι ότι μετά την ασύλληπτη τραγωδία, ο 28χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, όχι μόνο δε σταμάτησε να βοηθήσει τα θύματά του αλλά έσπευσε να εξαφανιστεί και έκανε τα πάντα για αυτό!

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τους αστυνομικούς  όταν εντοπίστηκε, έπεσε στη θάλασσα!

Τελικά ο οδηγός συνελήφθη επεισοδιακά και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Πηγή: patrastimestempo24.news