Πε. Μαρ 28th, 2024

Αίγιο: Πεταμένο σε ποτάμι βρέθηκε το χρηματοκιβώτιο που είχε κλαπεί από το Δημαρχείο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Βρέθηκε πεταμένο σε ποτάμι, κοντά στο χωριό Δημητρόπουλο, το χρηματοκιβώτιο που αφαίρεσαν άγνωστα ακόμα άτομα, ξημερώματα Παρασκευής, από το Ταμείο της ΔΕΥΑΑ στο Δημαρχείο Αιγίου, με ποσό 2.600 ευρώ στο εσωτερικό του.

Πέντε άτομα της ΕΛ.ΑΣ δυσκολεύτηκαν πολύ να το σηκώσουν για να το μεταφέρουν στο Τμήμα, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι δράστες ήταν περισσότεροι, ώστε να καταφέρουν στις 3.30 το πρωί, με επαγγελματική άνεση, να σπάσουν την πλαϊνή πόρτα και, φορώντας κουκούλες, να ξηλώσουν, να σύρουν και να φορτώσουν – μέσα σε 3,5 λεπτά – το χρηματοκιβώτιο σε κλεμμένο αγροτικό αυτοκίνητο, που ακόμα δεν έχει βρεθεί.

Αίσθηση προκαλεί, αλλά και αίσθημα ανασφάλειας ταυτόχρονα, το γεγονός ότι η Αστυνομία, αν και ειδοποιήθηκε αμέσως, εμφανίστηκε χωρίς τη δυνατότητα να επέμβει, αφού από τα δύο περιπολικά που διαθέτει τοπικά, το ένα ήταν επί ώρες εγκλωβισμένο στο Νοσοκομείο Αιγίου σε διακομιδή κρατουμένου με ψυχιατρικά προβλήματα και το άλλο στο Τμήμα Μεταγωγών Πάτρας.

Ο Δήμος έχει ξαναγίνει στόχος διαρρηκτών, δύο φορές για το χρηματοκιβώτιο στο Δημοτικό Γραφείο Συμπολιτείας και της ΔΕΥΑΑ, μία στις αποθήκες του προς την παραλία Αλυκής Αιγίου και μία ακόμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου.

Πηγή: Πελοπόννησοςσημειώθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης στον Παράδρομο της Εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος του πεδίου βολής του στρατού στην Κόρινθο.
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην εθνική οδό Αθηνών … Ανατροπή Ι.Χ αυτοκινήτου