Πε. Απρ 18th, 2024

ΑΕΚ Τρίπολης και Κόρινθος… αρνήθηκαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν και το τελικό σκορ έγραψε 1-1! (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Χαμένο πέναλτι ο ένας; Χαμένο πέναλτι κι ο άλλος! 

Δοκάρι ο ένας; Δοκάρι κι ο άλλος. Και πάλι το ίδιο!

Γκολ ο ένας; Γκολ κι ο άλλος!

Μια ματσάρα με τα όλα της μεταξύ ΑΕΚ Τρίπολης και Κορίνθου 2006 με το τελικό σκορ να είναι 1-1 και τους Αρκάδες να μην μπορούν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους φετινή νίκη δεχόμενοι γκολ στο 89′!

Το ματς:

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο ματς… δυνατά με το ματς. Μόλις στο 6′ ο Ανδριανός μπήκε στην αντίπαλη περιοχή αλλά ο Κεφαλάς με σωτήρια προβολή απομάκρυνε τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Στο 17′ ήρθε άλλη μια καλή στιγμή για την ΑΕΚ. Από τη σέντρα του Πετρόπουλου, ο Ανδριανός πήρε την κεφαλιά κι ο Καρατζάογλου έδιωξε σε κόρνερ. 

Τρία λεπτά αργότερα παραλίγο να γίνει το 1-0. Ο Αρδάμης από θέση τετ-α-τετ έκανε το πλασέ με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. 

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μια ανάσα από το 0-1 στο 38′. Ο Φίλης έστησε την μπάλα, εκτέλεσε αλλά η προσπάθειά του σταμάτησε στο οριζόντιο. 

Ετσι, το ημίχρονο έκλεισε χωρίς σκορ. 

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός ήταν πεσμένος κι οι καλές φάσεις έλειψαν. ‘Ολα αυτά μέχρι το 60’. Μετά έγινε… χαμός!

Η πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 62′ με τον Μπούσγα να πλασάρει ελάχιστα άουτ από το ύψος του πέναλτι. 

Στο 77′ ο Κολλιόπουλος είχε δοκάρι και στο επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης είχε άλλο ένα δοκάρι, στην επαναφορά της μπάλας ο Ανδριανός κέρδισε πέναλτι. Ο Αρδάμης εκτέλεσε κι ο Καρατζαόγλου απέκρουσε.

4 δοκάρια και 2 χαμένα πέναλτι σ’ ένα ματς βγαλμένο από τα γήπεδα της Premier League!

Στο 84′, τελικά, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Πετρόπουλο να ανοίγει το σκορ. Όμως, η χαρά της ΑΕΚ δεν κράτησε πολύ. Μόλις πέντε λεπτά αργότερα η Κόρινθος έκανε το 1-1 με τον Τζαναβάρα να εκμεταλλεύεται μια λάθος εκτίμηση του Μπροκάκη.

Ετσι, σε ακόμη ένα ματς η ΑΕΚ δεν πήρε τη νίκη έχοντας πλέον μόλις τρεις βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ Τρίπολης: Μπροκάκης, Πετρόπουλος, Καττής (45′ Μπούσγας), Καψής, Καϊάφας, Μπακάμης, Κοντογιαννόπουλος, Αρδάμης, Ανδριανός, Κολλιόπουλος, Μπαλάσης (73′ Κολοστούμπης)

Κόρινθος 2006′: Καρατζαόγλου, Παπουτσής, Φίλης, Αβλίσιο, Κεφάλας, Κόκκινος, Μπαμπάι Δ., Κουϊμέλης, Λέσση (90′ Ρίνα), Παπανικολάου, Νικολόπουλος (71′ Τζαναβάρας)

www.arcadiasports.gr