Πε. Απρ 18th, 2024

Αλέξανδρος Πνευματικός: Ο κ. Νανόπουλος και ο κ. Σταυρέλης δυο χρόνια κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο για να μην λειτουργήσει το εργοστάσιο απορριμμάτων

Κοινοποίηση ειδήσεων

Μετά την Απόφαση του ΣτΕ για το εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων στην Κόρινθο, ο πρώην δήμαρχος Κορινθίων σχολίασε την απόφαση.

Ο κ. Νανόπουλος και ο κ. Σταυρέλης δυο χρόνια κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο για να μην λειτουργήσει το εργοστάσιο απορριμμάτων. Βλάπτουν σοβαρά το περιβάλλον , αλλά και τα συμφέροντα του Δήμου και των δημοτών. Αρνούνται να εκδώσουν νέα οικοδομική άδεια με γελοίες δικαιολογίες. Γιατί; Αρνήθηκαν την ολοκλήρωση της αναθεώρησης του Γενικού Πολεοδομικού που είχε ξεκινήσει αδιαφορώντας μέχρι το καλοκαίρι του 2020 , για να συνεχίσουν αυτή αλλά με αργούς ρυθμούς. Γιατί; Τι θα κάνουν τώρα; Άλλα λέει ο κ. Νανόπουλος σήμερα, άλλα χθες και άλλα θα μας πει σίγουρα αύριο. Μια ότι θα το ολοκληρώσει και μία ότι δεν θα το ολοκληρώσει. Περιμένουν την λύση ΣΔΙΤ της Περιφέρειας. Το κόστος που θα πληρώσουν οι δημότες δεν τους απασχολεί. Την υποχρέωση εφαρμογής συστήματος διαλογής στην πηγή , κομποστοποίησης , ανακύκλωσης δεν την έχουν ακούσει μάλλον ή σφυρίζουν αδιάφορα.