Πε. Μαρ 28th, 2024

Αναβάλλονται οι Νέμεοι Αγώνες – Πότε θα πραγματοποιηθούν

Κοινοποίηση ειδήσεων

Αναβάλλονται οι Νέμεοι Αγώνες – Πότε θα πραγματοποιηθούν.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Η απόφαση αυτή, η οποία αποτελεί ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου, πάρθηκε μετά από πολυήμερη διαβούλευση των μελών του, κατόπιν της εξαιρετικά επείγουσας ανάγκης για την αντιμετώπιση των αρνητικών και απρόβλεπτων συνεπειών, λόγω της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19, στην υγεία των ανθρώπων.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι στο επόμενο δίμηνο διαδικαστικά θα έπρεπε να γίνουν αρκετές διεργασίες, συσκέψεις και συναθροίσεις ανθρώπων για το οργανωτικό μέρος των Αγώνων, που είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης που ταλανίζει τον πλανήτη.

Από την άλλη, πιστεύουμε ότι ένα τέτοιο κορυφαίο και παγκόσμιο γεγονός χαράς, όπως είναι οι Σύγχρονοι Νέμεοι Αγώνες, μια τέτοια αθλητική και πολιτιστική γιορτή, δεν θα μπορούσε να στηθεί δίπλα σε τόση δυστυχία και τόσον θάνατο μέσα στην παγκόσμια κοινότητα, αλλά ούτε και θα άρμοζε σε καμία περίπτωση να διεξαχθεί ένα τέτοιο παγκόσμιο πανηγύρι πιεστικά και μίζερα με την παρουσία ελαχίστων ανθρώπων!

Οι παραπάνω λόγοι, καθώς και το ενδιαφέρον μας για τον συνάνθρωπο, όπως και η προστασία της παγκόσμιας υγείας, είναι οι λόγοι που υπαγόρευσαν στη συνείδησή μας την παραπάνω απόφαση!

Σας ζητούμε μια μεγάλη συγγνώμη, όπως επίσης και την κατανόησή σας.

Με την ευχή να είμαστε όλοι υγιείς και δυνατοί, ας ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την πραγματοποίηση της 7ης Αναβίωσης των Νεμέων Αγώνων το καλοκαίρι του 2021.

Με ιδιαίτερη τιμή,

Το Δ.Σ. του Σ.Α.Ν.Α.