Πε. Απρ 18th, 2024

Αναζητείται τέταρτος επικίνδυνος κακοποιός στην Αρχαία Κόρινθο – Τραυματίστηκαν από πυρά αστυνομικών δύο από τους δράστες (video-φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Τρεις από τους κακοποιούς συνελήφθησαν, ενώ αναζητείται ο τέταρτος συνεργός τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι τρεις κακοποιοί, που εμπλέκονται σε ένοπλες ληστείες, πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο από τους δράστες. Ο ένας τραυματίας διακομίστηκε στο Θριάσιο και ο δεύτερος στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου και νοσηλεύονται.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι κακοποιοί είχαν στο αυτοκίνητό τους και ένα καλάσνικοφ, ενώ αναζητούνται και συνεργοί τους.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι πυρ εναντίον ενός καταζητούμενου άνοιξαν αστυνομικοί στους Αγίους Θεοδώρους στην Κόρινθο την Παρασκευή, εις βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις. Όταν ο 44χρονος δράστης αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του, ανέπτυξε ταχύτητα και εμβόλισε περιπολικό της αστυνομίας ενώ μάλιστα κατά την διάρκεια της διαφυγής του οι αστυνομικοί έριξαν πυρά ακινητοποίησης  με αποτέλεσμα ο 44χρονος να τραυματιστεί στο δεξί πόδι.

Παρότι τραυματίας ο άνδρας, κατάφερε να διαφύγει και καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας η Ελληνική Αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Στις 11 περίπου το πρωί του Σαββάτου, η Αστυνομία, τον εντόπισε σε σπίτι φίλου του, οποίος συνελήφθη και αυτός για υπόθαλψη.