Πε. Μαρ 28th, 2024

Αν. Κοσμάς: Aπομάκρυνση 2 κεραιών κινητής τηλεφωνίας στο κέντρο της Κορίνθου, με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κορίνθου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Κατόπιν  2 αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων εντολέων μας, κατοίκων της πόλης της Κορίνθου και με δικαστικές ενέργειες του Δικηγορικού γραφείου μας, εξεδόθησαν οι  υπ’ αρ. 293/2021 και 436/2021 αποφάσεις του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κορίνθου σύμφωνα με τις οποίες  διατάχθηκε η απομάκρυνση 2 κεραιών κινητής τηλεφωνίας (κεραιοδιατάξεις μετά των μηχανημάτων)  που επιχειρήθηκε από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας  να εγκατασταθούν και λειτουργήσουν στο κεντρικό ιστό της πόλης της Κορίνθου (επί των οδών Ι. Μαρτσέλου και Ιππότη) και σε απόσταση μόνο 80 μέτρων μεταξύ τους,  καθώς κρίθηκε ότι η εγκατάσταση και λειτουργία αυτών των κεραιών παραβιάζει ευθέως την  Ευρωπαϊκή Αρχή της Προφύλαξης και υφίσταται άμεσος κίνδυνος για την υγεία των κατοίκων της περιοχής, των μαθητών των γειτονικών σχολικών μονάδων αλλά και των επισκεπτών χώρων συνάθροισης (Δ.Ο.Υ Κορίνθου, Σούπερ Μάρκετ , πρατήρια βενζίνης κ.α).

Με τις ενέργειες μας, για ακόμη μια φορά, προστατεύεται η υγεία των κατοίκων της πόλης μας και είμαστε περήφανοι για αυτό , άλλωστε το λειτούργημα του Δικηγόρου επιβάλλει τέτοιες ενέργειες και εμείς κινούμαστε πάντα προς αυτή τη κατεύθυνση.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Δικηγορικό Γραφείο “ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ Γ. ΚΟΣΜΑ- ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Γ. ΚΟΣΜΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Κολιάτσου αρ. 36 τηλ:2741085385