Τε. Απρ 17th, 2024

Αν. Λυμπερίου: Η Εμπιστοσύνη στη ΔΗ.ΚΙ.Ο αφετηρία για την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η μαζική συμμετοχή και τα αποτελέσματα των εκλογών της 15ης Δεκεμβρίου έστειλαν σε όλη την ελληνική κοινωνία πολλαπλά μηνύματα αισιοδοξίας και αποφασιστικότητας. Οι οικονομολόγοι στηρίζουν το Οικονομικό επιμελητήριο, διεκδικούν τα συλλογικά τους δικαιώματα και την αυτονόητη εφαρμογή αναπτυξιακών πολιτικών.

Σ’ αυτή την κατεύθυνση επιβράβευσαν το έργο, τη συνέπεια  και την αξιοπιστία της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ (ΔΗ.ΚΙ.Ο-Σ), αναδεικνύοντας  τη για ακόμα μία φορά πρώτη δύναμη με ποσοστό 38.23%. Ένα ποσοστό υψηλότερο από το 35,69% των εκλογών του 2016, δείγμα της εμπιστοσύνης στη δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια.

Είναι δική μας ευθύνη να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και να προχωρήσουμε με περισσότερο αποφασιστικά βήματα στην επόμενη ημέρα, πιέζοντας για πολιτικές με θετικό πρόσημο για τους συναδέλφους αλλά και ολόκληρη τη χώρα.

Μαζί, ως σημαντική δύναμη ευθύνης προχωράμε για τα δικαιώματα μας.

*Ο Δρ. Αναστασίος Λυμπερίου είναι Οικονομολόγος, Λογιστής-Φοροτεχνικός Α’ Τάξης Μέλος της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδας