Πα. Απρ 19th, 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Καλάβρυτα: Προϊστάμενος του ΕΛΓΑ στην Κορινθία ο ένας αγνοούμενος αναρριχητής – Τι έχει εντοπιστεί στο σημείο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του korinthostv.gr, ένας εκ των αγνοουμένων αναρριχητών στα Καλάβρυτα, είναι ο προϊστάμενος του ΕΛΓΑ στην Κορινθία, Παναγιώτης Τέκος, μόνιμος κάτοικος Πάτρας.

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη σχετικά με την τύχη των τριών αναρριχητών τα ίχνη των οποίων χάθηκαν από το Σάββατο στην ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων κοντά στο Χελμό.

Οι τρεις άντρες, ηλικίας από 50 έως 55 ετών κάτοικοι Πάτρας, έμπειροι στην χειμερινή αναρρίχηση και χιονοδρομία ανέβηκαν στο Χελμό το πρωί του Σαββάτου και από την Στύγα που εθεάθησαν τελευταία φορά θα πήγαιναν προς την περιοχή της “μαυρολίμνης”

Τι έχει εντοπιστεί στο σημείο

Σύμφωνα τις τελευταίες πληροφορίες, οι διασώστες έχουν καταφέρει να εντοπίσουν ένα κράνος και ένα μπουφάν, στην περιοχή που χάθηκαν οι τρεις αναρριχητές ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ οι διασωστικές ομάδες προσεγγίζουν σε σημείο όπου έχει σημειωθεί χιονοστοβάδα, περίπου τρία χιλιόμετρα μακριά από το χιονοδρομικό.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα είχε κυκλοφορήσει η πληροφορία ότι οι τρεις άνδρες βρέθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους, κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώθηκε.