Τε. Απρ 17th, 2024

Αποκλειστικό: Απόπειρα βιασμού εις βάρος γυναίκας από 2 αλλοδαπούς στην Αθήνα – Απετράπη χάρη στην άμεση επέμβαση ανδρών της ΔΙ.ΑΣ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Αποκλειστικό korinthostv.gr: Απόπειρα βιασμού εις βάρος γυναίκας από 2 αλλοδαπούς στην Αθήνα

Νέα υπόθεση απόπειρας βιασμού σε βάρος μιας γυναίκας απασχόλησε τις αρχές.

Συγκεκριμένα, δύο αλλοδαποί άνδρες, εκ των οποίων ο ένας διαμένει σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων, αποπειράθηκαν να βιάσουν μια γυναίκα σε εγκαταλελειμμένο κτίσμα μιας μονοκατοικίας στην Αθήνα, στη συμβολή των οδών Χωματιανού και Λιοσίων.

Μετά από σήμα που έλαβαν, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, κατέφθασαν στο σημείο άμεσα και εκεί εντόπισαν επ’ αυτοφώρω τον έναν άνδρα να έχει αφαιρέσει τα ρούχα του και να προσπαθεί να κακοποιήσει σεξουαλικά την άτυχη γυναίκα.

Η ίδια όταν αντίκρισε τους αστυνομικούς τους ανέφερε πως λίγα λεπτά νωρίτερα, στο ίδιο σημείο βρισκόταν ένας ακόμη άνδρας, φίλος του ανωτέρω. Σύμφωνα με την ίδια, οι δύο άνδρες αφαίρεσαν τα ρούχα τους και ξεκίνησαν να τη θωπεύουν σε απόκρυφα σημεία. Η γυναίκα αντιστάθηκε σθεναρά, ωστόσο αυτοί συνέχισαν και με τη χρήση βίας και απειλών, προσπάθησαν να τη βιάσουν.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον άνδρα που εντόπισαν στο κτίσμα, ενώ αναζητείται ο δεύτερος δράστης. Χάρη στην άμεση επέμβαση των ανδρών της ΔΙ.ΑΣ, οι δύο δράστες δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την αποτρόπαια πράξη.