Πε. Απρ 25th, 2024

Αποκλειστικό – Λουτράκι: Δημότης επιτέθηκε με “σπαθί” στον Αντιδήμαρχο Κωνσταντίνο Παντελέου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Παντελέου μίλησε αποκλειστικά στο korinthostv.gr, και δήλωσε ότι ένας δημότης του επιτέθηκε με “σπαθί” μέσα στην πόλη του Λουτρακίου μπροστά στα μάτια των εργαζομένων. 

Την ώρα που ο Αντιδήμαρχος βρισκόταν στο Πάρκο Δεξαμενής, ο δημότης βρέθηκε εκεί και ξεκίνησε να τον προπηλακίζει. “Ποιός είσαι εσύ που κάνεις έργα; Θα τα πούμε όμως εμείς” φέρεται να του είπε και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του. Μάλιστα, την ώρα του διαπλικτισμού, ο Τάκης Παρασκευόπουλος, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο, αναγκάστηκε να πετάξει κάτω το συγκεκριμένο δημότη. Και εκεί που όλοι νόμιζαν ότι το επεισόδιο τελείωσε, ο δημότης σηκώνεται από το έδαφος, βγάζει από την πίσω τσέπη του παντελονιού του ένα μαχαίρι με λάμα 40 πόντους και επιχειρεί να επιτεθεί με αυτό στον αντιδήμαρχο. Και πάλι με την παρέμβαση όσων βρίσκονταν εκεί, το περιστατικό έλαβε τέλος. Μάλιστα, ο δημότης, φέρεται σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες να φώναζε “Ξέρω που μένεις. Θα έρθω να σε βρω εσένα και την οικογένειά σου”.

Ο Κώστας Παντελέου, σοκαρισμένος από την πρωτοφανή επίθεση, φώναξε την Αστυνομία ώστε να υποβάλλει μήνυση. Με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ο δημότς\ης αναμένεται να απολογηθεί για την πράξη του ενώπιον του Εισαγγελέα Κορίνθου αφού σχηματίσθηκε δικογραφία εις βάρος του.