Πα. Απρ 26th, 2024

Αποφάσεις του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης

Κοινοποίηση ειδήσεων

Συνεδρίασε σήμερα Δευτέρα 21 Μαρτίου, υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, το Δ.Σ. του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης.

Στη σημερινή συνεδρίαση το σώμα ενέκρινε τη σύναψη προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου, Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και α) Δήμου Αργους – Μυκηνών με αντικείμενο την προμήθεια προακατασκευασμένων αποδυτηρίων για τα γήπεδα Φιχτίων, Διδύμων και Κοιλάδας, β) ΔΕΥΑ Ναυπλιέων με αντικείμενο την συντήρηση και αποκατάσταση του δικτύου ύδρευσης του δήμου της αργολικής πρωτεύουσας, γ) Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων με αντικείμενο την αποκατάσταση βλαβών του οδικού δικτύου στην πυρόπληκτη περιοχή του Σχίνου και δ) Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με αντικείμενο την ανέγερση κτηρίου πολλαπλών χρήσεων στον χώρο του Αστεροσκοπείου Κρυονερίου και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

Στην ίδια συνεδρίαση, μεταξύ άλλων, το Δ.Σ. του Περιφερειακού Ταμείου προέβη και στην έγκριση του πρακτικού της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης για την παράταση του χρονοδιαγράμματος υλοποίησης του φυσικού αντικειμένου της προγραμματικής σύμβασης με αντικείμενο την αγορά ακινήτου στον Δήμο Γορτυνίας για την δημιουργία σύγχρονων αθλητικών υποδομών.