Πα. Απρ 19th, 2024

Απόστολος Γεώργαρης: Mείωση 50% του ανταποδοτικού τέλους για τους τέσσερις μήνες της λαϊκής αγοράς της Αττικής

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Νικόλαο Πέππα συναντήθηκαν οι εκπρόσωποι της Β Αθηνών : Γεώργαρης Απόστολος ,Παυλίδης Νικόλαος, Παππάς Κώστας. Μεταξύ άλλων στην ατζέντα της συνάντησης ήταν και η έκπτωση στο δικαίωμα θέσης για τους παραγωγούς, της περιόδου του αποκλεισμού λόγω covid-19.
Μετά από προσωπική εισήγηση του Νικολαου Πέππα και την έγκριση του Περιφερειακού Συμβουλίου, θα ισχύει έκπτωση 75% για τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο αλλά και Ιούνιο.
Όσοι συνάδελφοι έχουν πληρώσει τον Ιούνιο όπως μας τόνισε ο κ. Νίκος Πέππας, δεν πρέπει να ανησυχούν καθώς θα γίνει συμψηφισμός στα επόμενα ειδοποιητήρια με βάση την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για μείωση 50% του ανταποδοτικού τέλους για τους τέσσερις μήνες και σε συνάρτηση με τις πραγματικές ημέρες εργασίας τους.
Ευχαριστούμε πολύ τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Νικόλαο Πέππα για την βοήθεια τους και την στήριξη τους στον κλάδο μας και κατ’ επέκταση και στη μέση Ελληνική οικογένεια είτε είναι οι παραγωγοί είτε οι πελάτες τους.