Τρ. Απρ 23rd, 2024

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας έσωσε γυναίκα που έπεσε στη θάλασσα μετά από σοκαριστικό τροχαίο (εικόνες)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο Παύλος Γκουμουσίδης, ο 38χρονος Αστυνομικός, ήταν ο ήρωας της γυναίκας που κινδύνεψε κατά το σοβαρό ατύχημα

Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, ένας αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας βούτηξε στη θάλασσα, όταν αντίκρισε μια νεαρή γυναίκα να ζητά βοήθεια. Η κοπέλα κατέληξε εκεί, μετά από ένα σοκαριστικό τροχαίο (εικόνες)

Τροχαίο-σοκ σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη το απόγευμα της Δευτέρας 4 Οκτωβρίου, λίγο πριν τις 5 το απόγευμα . Το σοβαρό ατύχημα έγινε στην παραλιακή της πόλης της Βόρειας Ελλάδας.

Το αυτοκίνητο που είχε πορεία προς το κέντρο της Αλεξανδρούπολης, στο ύψος του Δημοτικού Σταδίου, έχασε τον έλεγχο και αφού πέρασε τον ποδηλατόδρομο, χτύπησε σε παγκάκι, που καθόταν μία νεαρή κοπέλα. Από τη σφοδρή σύγκρουση η νεαρή κατέληξε στη θάλασσα, πέφτοντας από ύψος 5 μέτρων, ενώ το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στα κάγκελα. Πολίτες που βρίσκονταν στην περιοχή και είδαν το περιστατικό, έπεσαν στο νερό και κράτησαν την άτυχη κοπέλα μέχρι να γίνει η επιχείρηση ανάσυρσής της από το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική υπηρεσία.

Ευτυχώς η κοπέλα τραυματίστηκε μόνο ελαφρά στο δεξί πόδι και στο πρόσωπο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η οδηγός του αυτοκινήτου παρέμεινε στο σημείο σοκαρισμένη από το ατύχημα, ενώ είχε μαζί της και το παιδάκι της.

Αλεξανδρούπολη – Αυτοκίνητο προσέκρουσε σε παγκάκι και πέταξε γυναίκα στη θάλασσα | tanea.gr

Πηγή φωτογραφιών: ertnews.gr