Πε. Απρ 25th, 2024

Αυτός είναι ο αστυνομικός που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Κοινοποίηση ειδήσεων

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον αστυφύλακα και τον ειδικό φρουρό, που συνελήφθησαν από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας για την υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών.

Οι δύο αστυνομικοί, που συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, φέρονται να υπηρετούν στο αστυνομικό τμήμα Παλαιού Φαλήρου. Oι αστυνομικοί συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου κατηγορούμενοι για ναρκωτικά και παράβαση καθήκοντος. Στην κατοχή τους βρέθηκαν περίπου 2,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης και ζυγαριές ακριβείας.

Το star μετέδωσε φωτογραφίες ενός εκ των δύο αστυνομικών.

Πρόκειται για έναν άνδρα, ο οποίος έχει παρελθόν στον χώρο του body building, όπως φαίνεται και από τις σχετικές φωτογραφίες.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, πρόκειται για το βασικό πρόσωπο στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, ο 33χρονος αστυφύλακας είχε συμμετάσχει στο παρελθόν και σε βίντεο κλιπ γνωστών τράπερ.

Η καταγγελία έγινε πριν από λίγες ημέρες στο Εσωτερικών Υποθέσεων, κι έτσι τέθηκε υπό παρακολούθηση και έγινε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Διαπιστώθηκε ότι συνομιλούσε μέσω διαδικτυακών εφαρμογών με τους πελάτες του, ενώ χρησιμοποιούσε κωδικές ονομασίες για να μην γίνεται αντιληπτός.

Όπως μεταδόθηκε, αποκαλούσε τα ναρκωτικά «κοτόπουλα» και «κατσαβίδια». Συνελήφθη το Σάββατο στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς φέρεται να έκανε ντελίβερι ναρκωτικών σε πελάτη.

Όσον αφορά στην εμπλοκή στην υπόθεση του ειδικού φρουρού, διαπιστώθηκε ότι προμηθεύτηκε ναρκωτικές ουσίες για ιδία χρήση.