Πε. Απρ 18th, 2024

Αχαϊα: Έβαλε 30 ευρώ βενζίνη και έφυγε χωρίς να πληρώσει από βενζινάδικο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο οδηγός σταμάτησε στις αντλίες του βενζινάδικου και ζήτησε να του βάλουν 30 ευρώ βενζίνη. Αμέσως μετά πάτησε γκάζι και έφυγε με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να τον εντοπίσουν στην Αχαία.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί, όταν ο οδηγός σταμάτησε σε βενζινάδικο στην Αχαϊα για να συμπληρώσει βενζίνη. Ζήτησε να του βάλουν 30 ευρώ. Μόλις ο υπάλληλος έβγαλε τη μάνικα και έκλεισε το ρεζερβουάρ, είδε τον οδηγό να βάζει μπροστά και να πατάει γκάζι. Ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος οδηγεί τους αστυνομικούς, που προσπαθούν να εντοπίσουν τον οδηγό. Σε μια υπόθεση που ξυπνάει εφιαλτικές μνήμες από την αιματηρή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη, με θύμα τον 16χρονο Ρομά Κώστα Φραγκούλη, που είχε ξεκινήσει με τρόπο πανομοιότυπο.

Το βενζινάδικο που σταμάτησε ο οδηγός για να βάλει βενζίνη βρίσκεται στην Ακράτα. Όλα έγιναν λίγο μετά τις 09:00 με την αστυνομία να ενημερώνεται από τον υπεύθυνο του πρατηρίου. Το όλο σκηνικό καταγράφηκε και από τις κάμερες ασφαλείας, με το βίντεο να έχει ήδη δοθεί στους αξιωματικούς της αστυνομίας.

Περιπολικά κινούνται επί της εθνικής οδού Πατρών – Πύργου για να εντοπίσουν το όχημα, καθώς είναι γνωστός ο αριθμός κυκλοφορίας και το χρώμα του οχήματος.

Σύμφωνα με το tempo24, οι αστυνομικοί έχουν δει το όχημα να διέρχεται από την περιοχή κοντά στα Σαγέικα Αχαΐας.