Πε. Απρ 25th, 2024

Α.Σ.Π. Κόρινθος: Κάπως “άτυχο” κλείσιμο για το 2022

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στο τελευταίο παιχνίδι του 2022 η ομάδα μας γνώρισε την ήττα από τις εξαιρετικές Αμαζόνες με 3-0. Τα κορίτσια έπαιξαν πολύ καλά και πάλεψαν για κάθε πόντο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Και τα τρία σετ κρίθηκαν στην ελάχιστη διαφορά, από λεπτομέρειες και τύχη.

Το πρωτάθλημα της Pre League συνεχίζει να είναι πολύ συναρπαστικό, κάθε αγωνιστική φέρνει αλλαγές στη βαθμολογία.

Ανυπομονούμε για τη συνέχεια, με τη νέα χρονιά.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής μας Μανώλης Πρασανάκης δήλωσε:

“Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα η οποία με την εμπειρία της, από την Volley league,  κέρδισε στις λεπτομέρειες το ματς. Δεν θα σταθώ στην διαιτησία καθώς είναι αστάθμητος παράγοντας που δεν μπορεί να προβλεφθεί.

Συνεχίζουμε με στοχοπροσήλωση να δίνουμε το καλύτερό μας. Είμαστε μια νεανική ομάδα με πάθος και στόχους για αυτό που κάνουμε και κοιτάζουμε πάντα μπροστά. Η έδρα μας είναι από τις πιο υγιείς και δυνατές και αυτό οφείλεται τόσο στην ομάδα όσο και στον κόσμο της Κορίνθου που μας στηρίζει με αγάπη και αθλητικό πνεύμα.

Στους φιλάθλους μας και σε όλο τον κόσμο εύχομαι Καλές Γιορτές με υγεία και αγάπη.”

Α.Σ.ΠΚόρινθος – Α.Ο.ΝΑμαζόνες 0-3 (24-26, 23-25, 24-26)

Διαιτητές: Γεράνιος, Σπίνας, Παρατηρητής: Ιορδανίδης.

Α.Σ.ΠΚΟΡΙΝΘΟΣ (Μανώλης Πρασανάκης): Πατουχέα, Σπυροπούλου, Ρίτερ, Παπά, Ανγκούλο, Κυπαρίσση / Μαργαρίτη (λ), Αγγιστριώτη (λ), Ελευθερίου.

Α.Ο.ΝΑΜΑΖΟΝΕΣ (Βασίλης Πανδής): Κάλλη, Βυθούλκα, Φακοπουλίδου, Νομικού, Γκρέκα, Χριστοδούλου / Γκιαούρη (λ), Τζαφέρη (λ), Νικολαΐδη.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο κύριος Λεωνίδας Βοντίτσος που στηρίζει την ομάδα μας, ευχήθηκε σε όλους και μοίρασε Χριστουγεννιάτικα δώρα, προϊόντα των εταιριών Visetti και Prince Silvero.