Τε. Απρ 24th, 2024

Βέλγιο: Έπεσε σε χαντάκι και παγιδεύτηκε για 6 ημέρες σε αυτοκίνητο υπό 41°C

Κοινοποίηση ειδήσεων

Απίστευτη είναι η ιστορία επιβίωσης μίας 45χρονης από το Βέλγιο που παγιδεύτηκε σχεδόν για μία εβδομάδα στο αυτοκίνητό της μέσα στον καύσωνα. Επέζησε πίνοντας βρόχινο νερό.

Μέσα στην ατυχία της, ο καιρός στάθηκε στο πλευρό της. Ήταν 23 Ιουλίου όταν η Κορίν Μπαστίντ εξαφανίστηκε κοντά στη Λιέγη. Η οικογένειά της την έψαχνε παντού.

Το αυτοκίνητό της είχε πέσει σε χαντάκι απόμερης περιοχής. Η 45χρονη τραυματίστηκε σοβαρά στη σπονδυλική στήλη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βγει έξω από το αυτοκίνητό της. Το θερμόμετρο έδειχνε 41 βαθμούς κελσίου και η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική.

«Άνοιξα την πόρτα του αυτοκινήτου με το πόδι μου. Το σαββατοκύριακο άρχισε να βρέχει. Αυτό ήταν ευχάριστο από την άλλη όμως κοιμόμουν στο νερό και τις δύο μέρες. Όταν έβρεχε πολύ έκανε πολύ κρύο» περιγράφει η 45χρονη.

Οι μέρες περνούσαν. Νηστική και βαριά τραυματισμένη ούρλιαζε ζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια, αλλά κανείς δεν την άκουγε. Σύρθηκε έξω από το αμάξι. Δρόσιζε το στόμα της μ’ ένα βρεγμένο κλαδί. 

Τα ίχνη της βρέθηκαν μετά από μία εβδομάδα. Ο Γολγοθάς της τελείωσε όταν την εντόπισε  ημιλιπόθυμη στο έδαφος μία εθελόντρια που συμμετείχε στις έρευνες.

Πηγή: star.gr