Σα. Απρ 20th, 2024

Βανδάλισαν το θεατράκι στην Πουλίτσα του δήμου Βέλου- Βόχας

Κοινοποίηση ειδήσεων

Οργή στην τοπική κοινωνία για τους «γνωστούς – άγνωστους» που έχουν αναγάγει σε ψυχαγωγία τον βανδαλισμό δημόσιων χώρων

Θύμα βανδαλισμού έπεσαν οι εγκαταστάσεις του Ανοιχτού Θεάτρου «Μαρία Βλάχου» στην Πουλίτσα. Οι «γνωστοί άγνωστοι» βάνδαλοι, όπως σημειώνει και η σελίδα «Κοινότητα Πουλλίτσας» σε ανάρτησή της, επέστρεψαν!!!!

Εκτόνωσαν την καταστροφική μανία τους στις τουαλέτες και τον περιβάλλοντα χώρο του Θεάτρου και  δεν άφησαν κολυμπηθρόξυλο. Ξήλωσαν λεκάνες και βρύσες, έσπασαν νιπτήρες και πόρτες, ενώ όπως αποκαλύπτει ο πρόεδρος της Πουλίτσας, Γιώργος Πούλλος, επιχείρησαν να βάλουν χέρι και στον πίνακα ηλεκτρικών εγκαταστάσεων που φωτίζει όλο το πάρκο με ανυπολόγιστες συνέπειες!

Τις ζημιές ανακάλυψε ο πρόεδρος της Κοινότητας, χθες Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022, μετά από τυχαία επίσκεψή του στο χώρο. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της Κοινότητας «Οι καταστροφές είναι ολοκληρωτικές και η απογοήτευση μεγάλη…

Ένα έργο που έχει τελειώσει, είμαστε υποχρεωμένοι να ξεκινήσει πάλι από την αρχή…

Τίποτα… απογοήτευση και νεύρα μόνο», αναφέρεται.

Είναι αδύνατον για κάθε άνθρωπο που είχε δυο δράμια μυαλό να καταλάβει ποια είναι η αιτία γι’ αυτές τις καταστροφές. Το Ανοιχτό Θέατρο Πουλίτσας, οι εγκαταστάσεις του καθώς και κάθε κοινόχρηστος χώρος προσφέρεται για την αναψυχή και την ψυχαγωγία των κατοίκων.

Είναι ντροπή και αίσχος να εκτονώνεται η λανθάνουσα ενέργεια κάποιων ανεγκέφαλων σε αυτούς τους χώρους!

Η δημοτική αρχή, η κάθε δημοτική αρχή, ανεξαρτήτως ιδεοληψιών και παραταξιακών επιδιώξεων κατασκευάζει έργα, λίγα ή πολλά δεν έχει σημασία στην προκειμένη περίπτωση, τα οποία αποτελούν περιουσία των δημοτών. Όταν αυτά γίνονται βορρά ανεγκέφαλων τραμπούκων, η ασέβεια και ο βανδαλισμός στρέφονται κατά του συνόλου της κοινωνίας.

gnomipoliton.com