Πα. Μαρ 29th, 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Τελείωσε η απολογία της μητέρας

Κοινοποίηση ειδήσεων

Λίγο πριν από τις 13:00 έφτασε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελίδων η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, που είχε βιαστεί και αναγκαστεί να εκδίδεται.

Στο πλευρό της μητέρας τους είναι η μεγάλη κόρη και ο μεγάλος της γιος, που βρίσκονται στο πλευρό της και στηρίζουν την αθωότητά της. Η μεγάλη κόρη της οικογένειας και η θεία που ανακάλυψε τη φρίκη που ζούσε η 12χρονη στον Κολωνό, κατέθεσαν νωρίτερα ως μάρτυρες υπεράσπισης της 37χρονης μητέρας. 

Βαρύ κατηγορητήριο

Η 37χρονη μητέρα αρνείται από την πρώτη στιγμή ότι εκπόρνευε το 12χρονο παιδί της. Η κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας την οποία αντιμετωπίζει είναι βαρύτατη και έδωσε απαντήσεις σε όσα καταλογίζονται στο κατηγορητήριο που συνέταξε σε βάρος της η 33η Τακτική Ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και της εκπόρνευσης του παιδιού στον Κολωνό. 

Η κατηγορία που η μητέρα του παιδιού «μοιράζεται» με τον ήδη προσωρινά κρατούμενο πρώην εργοδότη της, Ηλία Μίχο, αφορά συγκεκριμένα στοιχεία που, κατά τη δικογραφία, την τοποθετούν στην πλευρά με εκείνους που εκμεταλλεύτηκαν σεξουαλικά το κοριτσάκι.

Στοιχεία που σχετίζονται με μικρά χρηματικά ποσά που φαίνεται να έχει δεχθεί σε λογαριασμό της τα οποία, σύμφωνα με τον εκ των συνηγόρων της Απόστολο Λύτρα, δεν εμβάστηκαν από τον συγκατηγορούμενο της για μαστροπεία, αλλά από άλλα πρόσωπα. Φαίνεται, επίσης, πως ένα από τα στοιχεία που την φέρνουν αντιμέτωπη με τη δικαστική λειτουργό είναι η ενεργοποίηση του ψεύτικου προφίλ του κοριτσιού σε site ραντεβού, από το WiFi του σπιτιού. Το στοιχείο αυτό, κατά τη δικογραφία, καθιστά την 37χρονη μητέρα ύποπτη ως συνδιαχειρίστρια του επίμαχου λογαριασμού που είχε δημιουργήσει ο Ηλίας Μίχος.

www.newsit.gr